Provincie Overijssel

Grootscheepse Dag van Overijssel op 8 maart

Onder het motto ?De provincie doet meer dan je denkt? organiseert de provincie Overijssel op zaterdag 8 maart 2003 een grootscheepse open dag. Talloze locaties in Overijssel zijn op deze dag gratis opengesteld voor publiek.

Overijssels Commissaris van de Koningin mr. Geert Jansen spreekt van een uniek concept. ?Daar waar andere provincies alleen de deuren van het provinciehuis open zetten laat de provincie Overijssel op 25 locaties zien wat de provincie doet, waar de provincie voor staat?.

Deze eerste Dag van Overijssel staat in het teken van de verkiezingen voor Provinciale Staten die op dinsdag 11 maart 2003 plaatsvinden. Alle locaties, 25 in getal, zijn tussen 10.00 en 16.00 gratis toegankelijk.

Voor elk wat wils Volgens Commissaris Jansen is er voor elk wat wils. Hij doet een greep uit het totale aanbod: ?De vliegbasis Twente is toegankelijk, maar ook de deuren van kasteel het Nijenhuis bij Heino gaan open. Er kan gevaren worden in de Weerribben en in Deventer kun je bij de N348 zien hoe een weg wordt aangelegd?.

Het provinciehuis te Zwolle vormt op 8 maart het decor voor een grote politieke markt waar alle politieke partijen vertegenwoordigd zijn. Om 14.00 uur wordt daar het afsluitende lijsttrekkersdebat georganiseerd.

Het gehele programma van de Dag van Overijssel is te bekijken op de speciale verkiezingssite van de provincie: www.overijsselkiest.nl.

Grootscheepse Dag van Overijssel op 8 maart

Luxe weekeind en 2000 euro in speurtocht digiboerderij

Mediation heeft stuctureel bestaansrecht

Ruim 67.000 euro voor onderzoek naar mantelzorg

GS neemt besluit over huisartsenzorg

GS stimuleert routering gevaarlijke stoffen

Overijsselse avond in Goor

Laatste subsidiemogelijkheid voor sanering asbestwegen

GS onthouden zich van oordeel over moslim-internaat

Programmavergelijking op Overijsselse verkiezings-website

Burger wil overheidsinformatie op internet

College dreigt milieuvergunning Bouwens in te trekken

© 20-02-2003 Provincie Overijssel