Provincie Flevoland



Open Huis provincie op 8 maart

Op zaterdag 8 maart 2003 opent de provincie Flevoland haar deuren voor het publiek aan de Visarenddreef 1 in Lelystad. Iedereen is van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom. De provincie zorgt voor bussen van Connexxion Tours die mensen vanuit verschillende locaties naar het provinciehuis in Lelystad vervoeren. Opstapplaatsen en tijden van de bussen staan vermeld op de website www.flevoland.nl, en worden vermeld in een speciale infopagina van de provincie in de diverse huis-aan-huis-bladen.

Tijdens de open dag wil de provincie iedereen laten zien wat de provincie nu eigenlijk doet. Behalve boeiende presentaties is er veel muziek, cabaret en een quiz waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Voor kinderen is een speciale kinderhoek ingericht met videos, computerspelletjes, een schminkstand, ballonnen vouwen en nog veel meer.

Verder is er een verkiezingsmarkt met vertegenwoordigers van alle politieke partijen en een lijsttrekkersdebat dat tussen 13.00 en 15.00 uur in de Statenzaal van het Provinciehuis wordt opgenomen.

Het belooft dus en gevarieerde, leuke en interessante dag te worden, waarop amusement en politiek elkaar afwisselen en aanvullen.

Meer weten ? Kijk op www.flevoland.nl of kijk in de speciale infopagina in de huis-aan-huis-bladen van deze week.