Provincie Drenthe

Zanger Daniël Lohues bij OPEN HUIS provincie Drenthe

Assen, 5 maart 2003
Persberichtnummer 03-037



De Drentse popzanger Daniël Lohues verzorgt een optreden tijdens het OPEN HUIS van de provincie Drenthe op zaterdag 8 maart aanstaande. Hij treedt aansluitend aan het lijsttrekkersdebat op met een aantal van zijn bekende en minder bekende liedjes.
Lohues begeleidt zichzelf op de gitaar. Het optreden is om ongeveer vier uur in de statenzaal van het provinciehuis, Westerbrink 1 in Assen.
Daniël Lohues is het boegbeeld van de Drentse campagne om zoveel mogelijk kiesgerechtigde burgers te stimuleren op dinsdag 11 maart mee te doen aan de verkiezingen voor provinciale staten. Dit met als motto: Met stemmen speel je wat klaar!

In de afgelopen weken zijn verkiezingsspotjes van Lohues te beluisteren bij Radio Drenthe en Rebecca Radio. Ook via TV Drenthe roept de zanger van SKIK de Drenten op te gaan stemmen. Hetzelfde doet hij op posters die in alle Drentse gemeenten zijn te zien. Op meer dan tweehonderd driehoeksborden prijkt een foto van Daniël Lohues met de slogan: Met stemmen speel je wat klaar!



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl