VROOM

Nu ook het PrijzenCircus bij V&D in nieuwe stijl

Het PrijzenCircus nieuwe stijl gaat 8 maart van start.

Amsterdam, 5 maart 2003

Op 8 maart a.s. start een vernieuwd PrijzenCircus bij V&D. Samen met de geheel vernieuwde uitstraling en stijl van V&D is dit jaar ook het PrijzenCircus volledig geactualiseerd.
Het Prijzencircus heeft voor V&D een belangrijke waarde en wordt dan ook behouden. Gezocht is naar een nieuwe invulling hiervan. Richtte het PrijzenCircus zich eerder op een circus, het huidige beeld focust zich op de prijzen. Hiermee wordt nieuw leven geblazen in het concept dat zichzelf inmiddels ruimschoots heeft bewezen. Dit wordt gevisualiseerd door te werken met cijfers. Het kleurgebruik van de cijfers verwijst naar het vrolijke circus gevoel. De ronde ballen en de vriendelijke vormen refereren aan het kleurige PrijzenCircus wat al 28 keer heeft plaatsgevonden bij V&D.
Het 29e PrijzenCircus start met een nieuw formaat folder, namelijk vierkant. Dit nieuwe formaat is een duidelijk herkenbare uiting van het zich revitaliserende V&D. De folder genereert door dit formaat een nog hogere opvalwaarde. Daarnaast heeft de folder een speciaal topperkatern waarin voor V&D bijzondere en ongebruikelijke producten worden aangeboden. Bijvoorbeeld een waterbed en een schoenpoetsmachine.
Aansluitend op het beeld is ook het PrijzenCircus assortiment helder, overzichtelijk maar vooral inspirerend en verrassend geprijsd. De goederenpresentaties zijn dominant en brengen de klant op ideeën. Naast de talloze aanbiedingen maakt de bezoeker van het PrijzenCircus kans op aantrekkelijke prijzen wanneer hij deelneemt aan de PrijzenCircus Speel & Win. Dit jaar kan er niet alleen worden gebeld, maar kan er ook geSMS-ed worden voor interessante prijzen. Alle 70 vestigingen doen mee aan het PrijzenCircus. Ook in de Budgetmarkten in Almelo, Kerkrade en Rotterdam Oosterhof gelden de PrijzenCircus-aanbiedingen.
Tijdens de eerste zaterdag van het PrijzenCircus zijn alle vestigingen van 8:00 uur tot 19:00 uur geopend. Zondag 9 maart zijn alleen de vestigingen in Alkmaar, Almelo, Alphen a/d Rijn, Ede, Hengelo, Oosterhout, Rotterdam Oosterhof, Utrecht, Veenendaal en Zwolle gesloten.


05 mrt 03 17:30