Digitale Gemeente Houten

Idols in Chipolata

dinsdag 4 maart 2003 - Bron: Chipolata

Als Idols ook jouw favoriete programma is, moet je op zaterdag 8 maart zeker in Chipolata zijn. De tienerdisco staat geheel in het teken van Idols. In de kleine zaal wordt de finale op groot scherm uitgezonden, dat wordt dus gezellig met z´n allen kijken.

Had je liever zelf meegedaan en in de schijnwerpers gestaan? Ook dat kan! In de grote zaal kan jij je favoriete artiest nadoen en laten zien wat je in huis hebt. Als je liever niet alleen op het podium staat, treed je gewoon samen met vrienden of vriendinnen op. Als je al weet dat je wilt optreden is het handig de muziek zelf mee te nemen. We kunnen de winnaar geen platencontract beloven, maar je kunt wel een leuke attentie winnen.

De tienerdisco is toegankelijk voor 11 t/m 14 jarigen. De zaal is vanaf 20.00 uur open. I.v.m. de finale zijn we tot 23.30 uur open. De entree is 1,50 met pas en 2,50 voor introducés. Tieners die in Houten wonen kunnen iedere woensdag van 16.00 tot 18.00 uur en iedere donderdag van 19.30 tot 20.00 uur een pas laten maken. Een pasje maken is gratis, neem wel legitimatie mee.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).