Ingezonden persbericht


Persbericht PaperFlip vrij voor publicatie vanaf 8 maart 2003


---
PaperFlip®, een paperclip die de aandacht trekt.
's-Heerenberg, 7maart 2003.
Zelfs een eenvoudig product als een paperclip blijkt te verbeteren. Dat bewijst etikettenfabriek Kolibri uit 's-Heerenberg met de introductie van de PaperFlip, een paperclip met unieke promotiemogelijkheden. De PaperFlip is gemaakt van normaal papier, zodat hij kan worden bedrukt of beschreven. Kolibri levert de PaperFlip met elke gewenste opdruk of in onbedrukte uitvoering. De grappig gevormde PaperFlip is vriendelijk voor het milieu en omdat er geen plastic of metaal is gebruikt kan hij zó in de papierversnipperaar en bij het oud papier. Het is een product van eigen bodem: twee Brabantse ondernemers kregen er octrooi op en Kolibri Etikettenfabriek maakte het idee productierijp.

De kracht van de PaperFlip schuilt in de materiaalkeuze, waardoor het bedrukken ten opzichte van conventionele metalen of plastic clips een stuk gemakkelijker en dus goedkoper is. De PaperFlip met opdruk kan als clip voor brieven en rapporten fungeren, maar hij kan ook op de hoek van een envelop worden geplakt. In één oogopslag ziet de ontvanger dat het gaat om een belangrijk document, bijvoorbeeld een factuur. PaperFlips zijn ook in blanco uitvoering leverbaar, zodat de gebruiker ze zelf kan beschrijven. De fraai vormgegeven PaperFlip is leverbaar met een sterk of zwak klevende lijmlaag, al naargelang de wens van gebruiker. Het aanbrengen van de clip is uiterst eenvoudig: aanleggen op het document, 'flippen' omvouwen en klaar is de verbinding. Productinformatie: www.paperflip.nl
Leveringen: www.kolibri.nl

---
Voor meer informatie en digitaal fotomateriaal kunt u contact opnemen met de uitvinders van de PaperFlip Jos van den Bogaard / Steef Hendriks Contactadres: Henso Reclame B.V.
Ekkersrijt 4427, 5692 DL SON
Tel. 0499 42 55 40 Fax 0499 42 55 80 E-mail henso@planet.nl
---

---- --