Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 9-03-2003 Mediaberichten zondag 9 maart (13.00 uur)

BAEXEM Groep bewoners asielzoekerscentrum bedreigen bewaking (RECTIFICATIE)

In het vorige persbericht (12.30) stond abusievelijk vermeld dat een groep asielzoekers van het AZC de komende week zou worden verspreid over andere asielzoekerscentra. Dat is niet waar en die zin is daarom uit het eerste persbericht verwijderd.

ROGGEL Botsing motor en auto

ROGGEL Bij een verkeersongeluk op de kruising Tramstraat-Kerkstraat is zaterdagmiddag om half vijf een 48-jarige motorrijder uit Deurne gewond geraakt. Hij kreeg geen voorrang van een 19-jarige automobilist uit Roggel, die de Tramstraat overstak van de Kerstraat naar de Kerkveldweg. De motorrijder botste in volle vaart tegen de auto en kwam ruim twintig meter verder op het wegdek terecht. Hij is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis van Maastricht.

BAARLO Inbraak bij drie glastuinbouwbedrijven

BAARLO In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in twee glastuinbouwbedrijven aan de Schafelt en één glastuinbouwbedrijf aan de Tangbroek. Bij twee bedrijven, werd divers gereedschap, waaronder een Bosch boormachine, en een oude herenfiets van het merk Gazelle buit gemaakt. Daar was ook sprake van enige braakschade. Bij het derde bedrijf ontbrak op het eerste gezicht niets en was ook weinig schade. De politie vermoedt dat het gaat om twee daders, die de bedrijven kennen of van te voren verkend hebben. De inbraken zijn waarschijnlijk vrijdagavond laat of in de vroege nacht gepleegd.