Politie Midden- en West Brabant

Gewonden bij aanrijding in Loon op Zand

Tilburg, 9 maart 2003.

LOON OP ZAND - Een 22-jarige man uit Tilburg is zaterdagmorgen, 8 maart jl., rond tien voor tien gewond geraakt toen hij op de kruising van de Heideweg en de Midden Brabantweg met zijn auto in aanrijding kwam met een medeweggebruiker, een 21-jarige inwoner van Loon op Zand, die eveneens een auto bestuurde.

De man uit Loon op Zand reed over de Heideweg in de richting van de Horst. Op het kruisingsval met de Midden Brabantweg kwam van rechts de auto van de 20-jarige Tilburger aanrijden. Een aanrijding was niet meer te voorkomen.

De beide voertuigen raakten bij de aanrijding zwaar beschadigd en werden door een takelbedrijf verwijderd.

Ambulance- en brandweer personeel hadden een halfuur nodig om de Tilburger uit zijn auto te halen. Hij werd met spoed en onder politiebegeleiding overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg. Hij had een hoofdwond en naar later bleek een gebroken heup aan de aanrijding overgehouden.

De inwoner van Loon op Zand is door de GGD naar het TweeStedenziekenhuis vervoerd. De man liep bij de aanrijding kneuzingen op en mocht naar onderzoek het ziekenhuis weer verlaten.

Bron: Carel Bouman