Politie Zeeland



W-1650-2003 WONINGINBRAAK

Tussen zaterdag 18.30 en zondag 01.45 uur werd ingebroken in een woning in de Hyacinthenlaan in Vlissingen.
De toegang werd geforceerd en er werden computerapparatuur, sieraden en persoonlijke papieren weggenomen. De waarde is onbekend.
In verband hiermee werden zondag om 03.45 uur in de Walstraat in Vlissingen een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en om 03.30 uur in de Hendrikstraat een 20-jarige man uit Den Haag aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

O-1651-2003 RIJDEN ONDER INVLOED
Zaterdag om 16.42 uur reed een 57-jarige automobilist uit de gemeente Tholen, onder invloed van alcohol, in de Tuinstraat in Sint Annaland tegen een lantaarnpaal.
De man reed over de Tuinstraat, komende uit de richting van de Hoenderweg. Hij had meer dan 4x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en had zijn voertuig niet onder controle. Hierdoor botste hij tegen een lantaarnpaal en werd zijn voertuig beschadigd. Ook was de man tegen een fiets gereden waardoor deze beschadigd raakte. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen.

O-1652-2003 AUTO IN SLOOT
Zondag om 03.50 uur reed op de N59 bij Zierikzee een 20-jarige automobilist uit Zierikzee in de sloot.
Hij reed over de N59, komende uit de richting Haamstede. Hij verloor de macht over zijn stuur, raakte in de berm en belandde in de sloot naast de weg. De man raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar bij hem een bloedproef werd afgenomen. Zijn voertuig liep waterschade op.

O-1653-2003 AANHOUDINGEN IN GOES
Zondag omstreeks 03.40 uur werden op de Grote Markt in Goes twee 18-jarige inwoners van de gemeente Goes aangehouden.
Zij maakten deel uit van een groep die op de Oude Markt stond en deze twee personen wilden twee politiemensen te paard te lijf gaan. Aanleiding was een bekende van hun die in een horecagelegenheid enkele klappen zou hebben opgelopen. Door hun gedrag ontstond wanorde en verschillende omstanders bemoeiden zich ermee. Ze kregen allebei een bekeuring.

W-1654-2003 FIETSER MISHANDELD
Zondag tussen 01.30 en 02.00 uur werd op de Rondweg Biggekerke in Biggekerke een 17-jarige fietser uit de gemeente Veere zonder aanleiding door een onbekende met een slot in zijn gezicht geslagen.
De fietser werd opgewacht door enkele personen op scooters, die hem even daarvoor voorbij waren gereden. Na een scheldpartij werd hij door een van hen in zijn gezicht geslagen met een slot. Zijn mond en enkele tanden liepen letsel op. E fietser heeft aangifte gedaan van mishandeling.

O-1655-2003 RUIT VERNIELD
Zondag tusen 13.00 uur en 14.02 uur werd van een woning in de M.A. de Ruyterlaan in Goes, de ruit van een tuindeur vernield.







Politie Zeeland