Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Beurs trekt zesduizend bezoekers meer

Nieuw concept BinnenHuis & Tuin groot succes

Rotterdam, 9 maart 2003 -Vandaag om 17.00 uur sloot de beurs BinnenHuis & Tuin haar deuren. Met 47.500 bezoekers mocht de beurs zesduizend bezoekers meer ontvangen dan in het voorgaande jaar. Met name de combinatie tussen huis en tuin werd bij de bezoekers hoog gewaardeerd. Het grote succes overtrof zelfs de verwachtingen van de beursorganisator die naar aanleiding hiervan de beurs volgend jaar fors wil uitbreiden. "Volgend jaar gebruiken we het totale Ahoy⤮ Expo Center", aldus de organisator van BinnenHuis & Tuin.

Vorig jaar was het voor het eerst dat het bezoekersaantal sinds een paar jaar was gestegen. Het nieuwe concept om een aaneenschakeling van tuinparken te creëren is een groot succes gebleken. De afwisseling tussen prikkelende inzendingen en regelmatige rustplekken gaf de nodige variatie op deze beurs. De â¤~Hot-spots⤮ langs de route, met allerlei noviteiten op het gebied van wonen en het buitenleven waren eveneens een gouden greep.

Prijswinnaars

De beurs begon met de uitreiking van de BinnenHuis & Tuin Design Awards. De designprijs voor de presentatie op interieurgebied ging naar Erbi Producten van Interset Keukens. Hun bijzondere manier van presenteren in combinatie met gebruik van glas als werkblad, was de prijs waardig. Op tuingebied mocht Patrick Dröge het beeld in ontvangst nemen. Door een mathematische aanpak voor zijn tuinontwerp ontstaan er op een evenwichtige manier diverse plekken in de tuin. De designprijzen zijn vervaardigd door Artihove Art Centre waar Corry Ammerlaan sinds 1989 artistiek directeur is.

Op het einde van de beurs mochten twee bezoekers een gratis interieurplan ter waarde van ¤ 360,- in ontvangst nemen.

Internet

Bezoekers kunnen nog nagenieten van de beurs op de internet-site: informatie verzamelen over de producten van de exposanten die hun interesse opwekten of gewoonweg bladeren in het fotodagboek van de afgelopen periode.

De site is te openen op http://www.binnenhuisentuin.nl

Organisatie

BinnenHuis & Tuin 2003 werd georganiseerd door RTB Beurzen. Ook Visma 2003, de grootste hengelsportbeurs van Europa is bekend bij talrijke bezoekers (van woensdag 26 tot en met zondag 30 maart a.s.). In het najaar treft u in Ahoy⤮ Expo Center in Rotterdam de beurzen Femina 2003 (3 tot en met 12 oktober) inclusief de beurs SkiHappy aan. Daarnaast organiseert RTB Beurzen ook de vakbeurzen View en Hout.