Circuit Park Zandvoort

= recent gewijzigd

Festival of Speed op Zandvoort

20 February 2003 - Na het succes van verleden jaar wordt op zondag 9 maart tussen tien uur s morgens en vijf uur in de middag op Circuit Park Zandvoort voor de tweede maal het Festival of Speed georganiseerd. De organisatie is in handen van de stichting DoDare. De toegangsprijs bedraagt tien Euro. Kinderen tot twaalf jaar betalen de helft. Voor een parkeerplaats achter de hoofdtribune dient vijf Euro te worden betaald. Kaarten zijn enkel op dag zelf aan de kassas van Circuit Park Zandvoort te verkrijgen.

De Dutch Organisation of Drag and Race Engines (DoDare) is een organisatie die zich tot doel stelt evenementen en meetings te organiseren voor de auto- en dragsportliefhebbers. Na het succes van verleden jaar, waar vele duizenden bezoekers bij het eerste Festival of Speed aanwezig waren, staat Zandvoort op zondag 9 maart wederom in het middelpunt van de Street Race.
Van tien uur in de ochtend komen de deelnemers tegen elkaar uit in een sprint race over de ¼ mijl. Daarin wordt tevens bepaald welke deelnemers in welke klasse uitkomen. In de middag rijden de deelnemers een afvalrace. De snelste gaat steeds door naar de volgende ronde. Automobilisten kunnen tevens deelnemen aan de z.g. Burn Out en driftcompetities, kritieke testen van wagenbeheersing. Verder zijn er stuntshows, een tuningmarkt en een tentoonstelling van show cars.

Voor meer informatie en een deelnameformulier kunt u terecht op de internetsite van de stichting: www.dodare.nl.

Alle rondetijden op Internet

Festival of Speed op Zandvoort

Final 6 sluit winter kampioenschap op Zandvoort af

Speciaal voor Nederlandse F1 fans!

Zandvoort publiceert racekalender 2003

© Copyright 2003, Circuit Park Zandvoort