POWER PLATE INTERNATIONAL


Persbericht voor onmiddellijke publicatie.

Badhoevedorp, 5 maart 2003

Officiëlle perspresentatie Team Gert-Jan Theunisse

Aanstaande maandag 10 maart 2003 om 13.30 uur zal in het sportcentrum Special Sports te Amstelveen de herboren Gert- Jan Theunisse gepresenteerd worden. De oud-beroepswielrenner en winnaar van de Tour- etappe naar Alpe d'Huez gaat het komend seizoen menig profwielrenner lastig maken.

Gert- Jan Theunisse, wiens leven werd bepaald door de sport, zag zich ruim 5 jaar geleden door een zwaar ongeluk, waarbij hij een partiële dwarslaesie opliep, gedwongen langdurig te revalideren. Vele medici schreven hem af, en dat hij ooit nog op topniveau zou kunnen presteren leek helemaal onmogelijk. Maar in plaats van zich bij dit oordeel neer te leggen heeft Gert- Jan zich volledig toegelegd op zijn revalidatieproces, waarin de Power Plate een belangrijke rol speelde.

Door zijn inzet en winnersmentaliteit heeft hij afgelopen jaar alle pessimistische voorspellingen in één keer van tafel geveegd door op 8 oktober 2002 het Europese Kampioenschap op de weg voor renners boven de 30 te winnen. En dat is nog niet alles: hij is volop bezig om, als 40 jarige weer als prof aan de slag te kunnen, en is bovendien aangesteld als ambassadeur voor de gehandicaptensport.