Politie Zeeland


W-1687-2003 VOETGANGER OP RIJBAAN
Maandagavond omstreeks 21.50 uur is op de Sloeweg Noord in Nieuw- en Sint Joosland een man gewond geraakt.
De man, afkomstig van een afgemeerd schip in de Sloehaven (verdere gegevens niet bekend), wandelde midden op de rijbaan van de Sloeweg.
Een 41-jarige automobilist uit de gemeente Borsele kon hem gedeeltelijk ontwijken maar raakte hem nog met de zijkant van zijn auto. De man viel en brak zijn linkervoet.
Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Z-1688-2003 BEWUSTELOOS
Maandagoctend omstreeks 11.30 uur is op de Heille-rotonde nabij Sluis een man gewond geraakt.
De 60-jarige inwoner uit de gemeente Sluis reed in zijn invalidewagen over de Heilleweg en wilde via het fietspad de kruising van de Rondweg oversteken.
Voor de rotonde, op de Rondweg, stond een onbekend gebleven vrachtwagencombinatie die optrok en naar rechts over de rotonde richting Draaibrug reed.
De man in zijn invalidewagen reed echter ook door. De achterkant van de vrachtwagen raakte daardoor nog net de invalidewagen waardoor deze kantelde. De man is even bewusteloos geweest en heeft een flinke hoofdwond opgelopen. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.
De bestuurder van de vrachtwagen heeft van dit gebeuren waarschijnlijk niets gemerkt en is verder gereden richting Draaibrug.

W-1689-2003 AANHOUDINGEN
Maandagavond rond 23.00 uur zijn op de Bonedijkestraat in Vlissingen 2 mannen aangehouden.
De 2 Vlissingers van 17- en 18-jaar, waren betrokken bij een vechtpartij en bij het vernielen van een ruit van een woning aan de Rembrandtlaan in Vlissingen.
Ze zijn meegenomen naar het bureau en voorgeleid.

W-1690-2003 INBRAAK IN WINKELPAND
Maandagavond om 23.50 uur is ingebroken in een winkelpand aan de Markt in Middelburg.
Uit de winkel is een fotoprinter weggenomen. Deze printer is elders in het centrum van Middelburg teruggevonden. Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.

W-1691-2003 AANHOUDING
In de Coosje Buskenstraat in Vlissingen is maandagavond omstreeks 22.10 uur een 27-jarige Vlissinger aangehouden.
De man gooide met stenen, liep te schreeuwen en sprong op geparkeerde auto's. Ook vernielde hij een ruit van een woning in de Flessenstraat.
Hij bleek onder invloed van drugs te verkeren .Hij is meegenomen naar het bureau en zal vandaag verhoord worden.