Ingezonden persbericht


Amersfoort, 11 maart 2003

P E R S B E R I C H T

Ontwaken met de dieren in Dierenpark Amersfoort

Op 6, 13, 19, 20 en 27 april kunnen vroege vogels deelnemen aan bijzondere rondleidingen door het ontwakende dierenpark. De rondleidingen zijn speciaal omdat ze worden verzorgd door medewerkers van de verschillende afdelingen van het park. Na afloop wordt er een smakelijk ontbijtbuffet geserveerd in parkrestaurant de Olifant.

Ontmoet de medewerkers van Dierenpark Amersfoort

Van directeur tot hoofd Technische Dienst, het is maar net wie u treft tijdens de vroege rondleidingen, die geheel geleid worden door verschillende medewerkers en vrijwilligers van Dierenpark Amersfoort. Om 07.00 uur opent het park zijn poorten. Eerst is er koffie en thee in café de Berenhof en om 07.45 uur vertrekken de verschillende groepen vanaf het Berenplein. De deelnemers gaan op stap en kunnen onderweg bijvoorbeeld getuige zijn van hoe de olifanten zich uitrekken om naar buiten te gaan, hoe de beren enthousiast zoekend naar voedsel de dag beginnen of hoe de neushoorns hun nachtverblijf achter zich laten. Na de informatieve en gezellige rondleiding staat er om 09.15 uur een uitgebreid ontbijtbuffet klaar in parkrestaurant de Olifant. Na het ontbijt is het park nog op eigen gelegenheid te bezichtigen.

Reserveren

Om deel te nemen aan 'Ontwaken met de dieren' kunnen gasten reserveren bij de Gastenservice van Dierenpark Amersfoort, telefoon: 033 4227 100.

Prijzen entree, rondleiding en ontbijt Abonnementhouders

Volwassenen ¤ 17,50 Volwassenen ¤ 12,50

Kinderen 3 t/m 9 ¤ 12,50 Kinderen 3 t/m 9 ¤ 9,50

In het paasweekend, zaterdag 19 en zondag 20 april , is er een speciale 'Ontwaken met de dieren', waarbij traditioneel naar her en der in het park verstopte eieren kan worden gezocht.

Einde persbericht

Noot voor redactie;