Ingezonden persbericht


Persbericht

Ford-dealer Autobedrijf Tigchelaar Breda B.V.
LeasePlan Dealer-van-het-Jaar 2003

Almere, 12 maart 2003 - Ford-dealer Autobedrijf Tigchelaar Breda B.V. is op 11 maart 2003 tijdens het NDA Dealercongres door de LeasePlan-rijders uitgeroepen tot LeasePlan Dealer-van-het-Jaar 2003. Belangrijkste pluspunt van Autobedrijf Tigchelaar is dat berijders bij hen binnen veertien dagen een afspraak kunnen maken. Tevens wordt de dealer ervaren als een bedrijf dat vriendelijk en beleefd zijn klanten te woord staat en goed hun afspraken nakomt.

Samenwerking op niveau
De heer S.B. Tigchelaar (directeur) heeft uit handen van Directeur Automotive van LeasePlan Nederland Groep, Paul Vedder een certificaat en een kunstwerk in ontvangst genomen. Het kunstwerk, 'Samenwerking op niveau', symboliseert de mens die in de dienstverlening centraal staat. De drie partijen: berijder, dealer, leasemaatschappij, bepalen samen de kwaliteit van de samenwerking.

De heer Tigchelaar reageerde zeer enthousiast en blij op de prijs: "We zijn heel erg trots. Het is een bevestiging van een kwaliteitsproces waar we al langer mee bezig zijn. Het is zeker een prestatie van al onze medewerkers. Nu is het een uitdaging om dit vol te houden en volgend jaar weer genomineerd te worden."

Optimale service en kwaliteit
LeasePlan heeft de prijs dit jaar voor de derde keer uitgereikt. LeasePlan vindt het belangrijk dat ook leveranciers een goede service en kwaliteit leveren aan zijn klanten en berijders. De dealers zijn namelijk een belangrijke schakel in de totale dienstverlening van LeasePlan.

De Dealer-van-het-Jaar werd gekozen op basis van de uitkomsten van een schriftelijke enquête met stellingen, die de LeasePlan Nederland Groep naar ruim 15.000 berijders heeft verzonden. Ruim 37% van de berijders heeft de enquête ingevuld en teruggestuurd. Uit de resultaten blijkt dat de gemiddelde waardering voor alle dealers ten opzichte van vorig jaar is gestegen.

Toekomst
"Ook in de toekomst blijft het belangrijk dat berijders hun mening kunnen geven over de service en kwaliteit van hun dealer. Als een berijder een beoordeling wil geven over zijn dealer dan kan hij dat altijd doen via onze internetsite: www.leaseplan.nl. Zo monitoren we de servicegraad van de dealers en stimuleren we hen om altijd kwaliteit te leveren", aldus Paul Vedder.

einde persbericht -