HBAG groenten en fruit


Seminar Handel in Sudan, 11 maart te Rotterdam

Als buitenlandse handelspartner wordt Sudan steeds serieuzer genomen. Duitsland, Frankrijk en Italië doen reeds goede zaken in Sudan. In Nederland is Afrika's grootste land met zijn enorme economische mogelijkheden echter nog vrij onbekend. Teampro Rotterdam heeft daarom gemeend het grote potentieel dat Sudan bezit onder de aandacht van het Nederlandse zakenleven te moeten brengen.

Gezien de recente positieve economische en politieke ontwikkelingen in Sudan organiseert Teampro in samenwerking met de Sudanese ambassade te Den Haag, de samenwerkende Kamers van Koophandel en het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) het seminar Handels- en Investeringsmogelijkheden in Sudan. Voor het seminar zal de Sudanese overheid een zware handelsdelegatie naar Nederland sturen.

Deze delegatie wordt geleid door de Minister van Financiën. De delegatie bestaat verder uit circa 25 vertegenwoordigers van het Sudanese bedrijfsleven. Het gaat hierbij onder andere om bedrijven die actief zijn op het terrein van groente en fruit, voedingsmiddelen, zuivelproducten, vee en vleesproducten, toerisme en constructie.

Het NCH en de samenwerkende Kamers van Koophandel nodigt haar leden en belangstellenden graag uit om deel te nemen aan dit seminar, dat zal plaatsvinden op dinsdag 11 maart 2003 in het gebouw van de Kamer van Koophandel Rotterdam, Blaak 40 te Rotterdam, van 9.30 tot 16.00 uur. De voertaal tijdens het seminar is Engels.

De deelnamekosten bedragen: 150 euro p.p. (excl. 19% BTW.) voor niet NGSBC-leden.

Meer informatie: jvis@rotterdam.kvk.nl