Ingezonden persbericht


17 ICT-bedrijven voor het eerst gezamenlijk op ICT-Boulevard tijdens bedrijvencontactdagen 2003

Tijdens de bedrijvencontactdagen in het FEC te Leeuwarden, op 11 en 12 maart aanstaande, presenteren 17 ICT-bedrijven zich op de ICT-Boulevard. De ICT-boulevard biedt de bezoeker alle informatie omtrent Informatie- en Communicatietechnologie vanuit één centrale plek, het zogenaamde one-stop-shopping. De deelnemende ICT-bedrijven, aangesloten bij de ICT Vereniging Friesland, presenteren zich dit jaar op de ICT-Boulevard voor het eerst gezamenlijk aan het publiek. "Door bundeling van de verschillende ICT-ondernemingen ontstaat een eenduidig platform. De ICT Vereniging Friesland en haar leden kunnen het imago tonen aan de bezoeker dat het verdient: betrouwbaar, met kwaliteit, helder en vernieuwend", aldus Ate van der Meer namens het bestuur van de ICT Vereniging Friesland.

ICT Boulevard wedstrijd via www.digitaler.nl/digiplein

Ter vergroting van de attentiewaarde op de beursvloer wordt gezamenlijk met Syntens een wedstrijd georganiseerd, waarbij de internetsites en de stands van de deelnemende leden een prominente rol spelen. De wedstrijd krijgt de noemer: "Zoeken en gevonden worden". Het vertrekpunt van de wedstrijd is www.digitaler.nl/digiplein. Op deze site staat de wedstrijduitleg, de vragen met links naar alle deelnemende bedrijven aan de ICT-Boulevard en natuurlijk de prijs die verbonden is aan de wedstrijd. In het kort komt het er op neer dat op de site een groot aantal vragen staat, die betrekking hebben op de werkzaamheden van de deelnemende bedrijven. De antwoorden zijn deels terug te vinden op de sites van de deelnemende bedrijven. Hier en daar worden hints gegeven over waar de antwoorden gevonden kunnen worden. Natuurlijk zullen niet alle antwoorden op de vragen online te vinden zijn. Een aantal vragen zijn alleen te beantwoorden door een bezoek te brengen aan de ICT-Boulevard in de Saksenhal. Wanneer alle antwoorden verzameld zijn, kan men via een digitaal antwoordformulier de antwoorden invullen en versturen. De prijsvraag loopt van 3 tot en met 14 maart 2003.

De bedrijven Accent Automatisering, Artz ICT Solutions, Berger & de Vries, Compano, Digital Consult, Dijkoraad Hawar BV, E2 Projecten, Edunoord / ICT Lyceum, ICT Center Friesland, ICT Vereniging Friesland, ICIT Solutions, IT-Works, JCS International, Knooppunt Internetproducties, Snakeware, Syntens, Vincis en Wannit vormen tezamen dé ICT-Boulevard. De ICT-Boulevard is een initiatief van de ICT Vereniging Friesland.



Ingezonden persbericht