Gemeente Den Helder

05-03-2003 Vergaderingen week 11
Dinsdag 11 maart 13.30 uur: adviesraad Ouderenbeleid (kamer 0.04) De leden van de adviesraad bespreken de functie en rol van de Adviesraad en de voortgang van de werkgroepen. Ook vermeldt de agenda een terugkoppeling van evenementen

Dinsdag 11 maart ,19.30 uur, Jongerendviesraad (kamer 0.06) De JAR bespreekt dinsdag onder meer een subsidieverzoek van de stichting Triton over evenementen die dit jaar worden gehouden en de voortgang van een Sport- en Cultuurevenement 2003. Ook komt aan de orde de voortgang van de volgende werk-/en actiegroepen:
* Werkgroep De Verrekijker

* Werkgroep PR / JAR-on-School

* Werkgroep Infokrant

* Actie Nachtbus

* Werkgroep Jongerenwebsite
De agenda vermeldt verder de duur van de proeftijd van reserveleden en de startnotitie Wijkgericht werken . De jongeren buigen zich dinsdag ook over de vraag hoe bereiken we moeilijke doelgroepen? en over nieuwe initiatieven van JAR-leden.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij of zij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid.
« terug