Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

ICEshop introduceert versie 3.50, van haar ecommerce-platform, met klantspecifieke functionaliteiten om te voldoen aan wensen corporate resellers

De Meern - 11 maart 2003. ICEshop brengt versie 3.50 van haar succesvolle shop hosting-platform uit, dat marktleider is in de IT- en Office-sector. Op verzoek van een aantal intensieve gebruikers, nl. corporate resellers, die toeleveren aan grote internationale accounts, is deze nieuwe versie voorzien van een groot aantal nieuwe features om klantspecifieke zaken uit te regelen. Zo is het nu mogelijk geworden om in het klantprofiel onderscheid te maken in: klantspecifiek assortiment, klantspecifieke orderkosten en klantspecifieke betaalmethodes, waardoor per klant één of meerdere betaalmethodes in het winkelmandje geactiveerd kunnen worden. Klantspecifieke prijsstelling was al in oudere versies mogelijk. Verder kunnen in het klantprofiel meerdere afleveradressen en klantspecifieke aanbiedingen meegenomen worden. Ook de openingspagina na inloggen, kan geheel aangepast worden aan de behoeften van de klant.

Dankzij versie 3.50 is ICEshop nu ook een uitstekend tool geworden voor aanbieders met complexe corporate klanten, met meerdere vestigingen, die wel vanuit één centraal punt bediend moeten worden. De variatie van toepassingen waarvoor ICEshop ingezet wordt neemt dan ook fors toe. Niet alleen een publieke webshop, maar ook inkoopportalen, extranet order tools, offertesystemen, digitale voorraadkasten, en verkoop informatiesystemen ter ondersteuning van "verkoop binnen" en account managers.

Over ICEshop BV
ICEshop is eind 1998 gestart met de ontwikkeling van haar internet-EDI en shop hosting-dienst. ICEshop heeft een leidende marktpositie opgebouwd met inmiddels zo'n 60 installaties in de IT- en Office-branche, als implementatiepartner van leidende IT-fabrikanten of -distributeurs in Nederland als HP, Toshiba, TechData, Despec, Ingram Micro, Pluz en Copaco (zie http://www.iceshop.nl) in meerdere EU-landen.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
- ICEshop BV, Bert van Gerwen, tel. 06-28 65 32 06, email: bert@iceshop.nl