Ingezonden persbericht


SiteScape® benoemt Managing Director voor Europa
en opent Europees hoofdkantoor

Pim Brouwer voegt waardevolle kennis en strategische expertise toe aan SiteScape's business development in Europa.

Amsterdam, Nederland en Maynard, Mass. (11 maart 2003) - SiteScape®, de toonaangevende ontwikkelaar van webgebaseerde software voor kennis delen en samenwerking, maakt bekend dat zij haar Europees hoofdkantoor heeft geopend in Amsterdam en dat Pim Brouwer is benoemd tot Managing Director voor Europa. Brouwer heeft de leiding over alle activiteiten van SiteScape in Europa, waaronder verkoop en marketing, het partnerprogramma en de logistieke aspecten. Vanuit het Europese kantoor zullen marketing-, verkoop- en supportmedewerkers ondersteuning bieden aan het groeiend aantal gebruikers in Europa van de SiteScape producten voor samenwerking en kennismanagement: SiteScape Enterprise Forum, Forum eMeeting (real-time webconferentie-software) en Forum Program Management. SiteScape Europa zal haar klantenkring, bestaande uit Global 2000 en middelgrote organisaties, verder uitbreiden en voorzien van hoogwaardige technische support en verkoopondersteuning. "Wij zijn zeer verheugd dat Pim Brouwer onze Europese activiteiten gaat leiden," zei Timothy P. Butler, SiteScape's president en CEO. "Pim brengt een enorme hoeveelheid technologische en strategische expertise in. Wij verwachten dat onder zijn krachtige leiding de groei in de Europese markt net zo succesvol zal zijn als wij in andere delen van de wereld ervaren. Butler voegt toe: Bovendien ben ik er zeker van dat onze huidige en toekomstige Europese klanten blij zullen zijn met deze locale ondersteuning!" Voor zijn aanstelling bij SiteScape was Brouwer werkzaam bij Open Text, waar hij de laatste twee jaar directeur was van het Partner Programma voor Europa en Afrika. In deze functie was hij, in samenwerking met het hoofdkantoor in de VS, verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van partnerprogramma's, en voor de marketing van applicaties die door partners werden ontwikkeld als add-on software op de productlijn van Open Text. Voor Open Text was Brouwer Europees directeur business development bij Maritz Corporation, belast met het ontwikkelen en leiden van Pan-Europese projecten voor organisaties met een Europees hoofdkantoor. Daarvoor was Brouwer werkzaam als regionaal sales manager voor Noord-Europa bij FileNET Corporation. Tot zijn verantwoordelijkheden behoorde het positioneren van de softwareproducten in de Benelux en Scandinavië. Hij zette een vestiging op in Stockholm van waaruit de Scandinavische medewerkers de partners en grote accounts konden bedienen. Pim Brouwer studeerde Commerciële Economie, Bedrijfskunde en Marketing.

Met veel genoegen heb ik deze benoeming bij SiteScape aanvaard, want deze organisatie staat op het punt een enorme ontwikkeling en uitbreiding in Europa door te maken." zegt Brouwer. "Mijn doel is SiteScape's superieure technologie en sterke partnerrelaties optimaal te benutten om verdere expansie in de Europese markt te realiseren."

De adresgegevens van het Europese hoofdkantoor zijn: SiteScape Inc. Europe
Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam
Tel: 020 520 6880
Fax: 020 520 6879

Over SiteScape®

SiteScape Inc. ontwikkelt en levert software en diensten die medewerkers, klanten, zakenpartners en leveranciers in staat stellen gemakkelijk en effectief te communiceren en informatie te delen in een veilige, webgebaseerde omgeving. De producten van SiteScape ondersteunen bedrijfsprocessen als kennismanagement, projectmanagement, communities of practice, workflow en e-learning. Tot de klantenkring behoren talloze Global 2000 en middelgrote organisaties, onder meer uit de volgende branches: energie, bouw, industrie, handel, onderwijs, gezondheidszorg en overheid. Kijk voor meer informatie over SiteScape op http://www.sitescape.com.
---
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sarah Shackley, Marketing Associate
SiteScape Inc. Europe
020 520 6880 of sshackley@sitescape.com

Kind regards/Met vriendelijke groet,
Sarah Shackley
European Marketing Associate
SiteScape Europe
Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam
The Netherlands
Tel : +31 (0)20 520 6880 (reception)
Fax : +31 (0)20 520 6879
Mob no : +31 (0)621 240 825
Email: sshackley@sitescape.com www.sitescape.com