Ingezonden persbericht


Nederlander biedt MIG straaljager
te koop aan op eBay

Amsterdam, 11 maart 2003 - Op de online handelsplaats eBay wordt een MIG straaljager, momenteel in het bezit van een Nederlander, te koop aangeboden. Het betreft een MIG-21 Fishbed, welke geïmporteerd is vanuit Polen. Er zijn reeds 19 biedingen gedaan, met momenteel als hoogste bod $14.900.

De veiling wordt gehouden op de Amerikaanse website en duurt tot en met zondag 16 maart aanstaande. Doordat alle 20 internationale eBay-sites met elkaar in verbinding staan, kan wereldwijd iedereen participeren in deze speciale veiling. De url. is:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2406410768&cat egory=26428.

Over eBay®
Met 61,7 miljoen gebruikers is eBay wereldleider in on-line handel. eBay stelt de community van gebruikers, zowel particulieren als professionals, in staat om praktisch alles te verhandelen. Wereldwijd heeft de via eBay gerealiseerde omzet in 2002 de 14 miljard dollar overschreden. eBay is een van de weinige e-commerce bedrijven dat winstgevend is en staat bekend om haar gezonde businessmodel waarbij leden onder andere een bijdrage betalen als een transactie geslaagd is. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 17 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: www.ebay.nl.



Ingezonden persbericht