Politie Gelderland-Zuid


+ Korpsstaf











Datum 11 maart 2003

Van / afdeling Communicatie


Regionaal Persbericht




District Stad Nijmegen



Diefstal uit bedrijf

Tussen vrijdagavond en maandagochtend is er ingebroken in een bedrijf aan de Canisiussingel. Onbekend is hoe men zich de toegang tot het pand heeft verschaft. Er is computerapparatuur gestolen. Een 38-jarige Nijmeegse vrouw deed hiervan aangifte.
Maandagavond is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Arksteestraat. Men heeft zich de toegang tot het pand verschaft door het verbreken van een deur. De 52-jarige aangever mist een geldbedrag.


Verkeersongeval met letsel

Maandagmiddag is een 34-jarige bromfietser uit Balgoij op de kruising van de Nieuwe Dukenburgseweg en de Zwaneveld 14e straat aangereden door een 39-jarige Nijmeegse automobilist. De 39-jarige heeft de 34-jarige geen voorrang gegeven. Daardoor kwam de 39-jarige in aanrijding met de 34-jarige. De 34-jarige is met rugklachten overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis.


Bedreiging

Maandagmiddag is een 38-jarige Nijmeegse vrouw op de Willemsweg beledigd en bedreigd door een 17-jarige Nijmeegse man. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.


Hennepkwekerij opgerold

Na enkele klachten van overlast is gisteren een 48-jarige Nijmeegse man aangehouden in de Distelstraat nadat er een in werking zijnde hennepkwekerij was aangetroffen. De aangetroffen 300 hennepplanten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.





District Tweestromenland



Diefstal uit bedrijf

Maandagavond is er ingebroken in een bedrijf aan de Bijsterhuizen te Wijchen. Men heeft zich de toegang tot het pand verschaft door het verbreken van een ruit. Vooralsnog mist er een beamer. Een 36-jarige Wijchense man deed aangifte.
In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een bedrijf aan de Cranenburgsestraat te Groesbeek. Men heeft zich de toegang tot het pand verschaft door het verbreken van een raam. De 54-jarige aangeefster mist enkele mobiele telefoons.


Diefstal uit woning - Beuningen

Een 46-jarige Beuningse deed aangifte van inbraak. Men heeft zich maandagavond de toegang tot de woning aan de Wilhelminalaan verschaft door het forceren van een deur.Vooralsnog is onbekend wat de 46-jarige mist.


Verkeersongeval met letsel - Afferden

Maandagavond is een 27-jarige Nijmeegse man op de Maas en Waalweg, nadat hij de controle over zijn stuur was verloren, ondersteboven in de sloot beland. De 27-jarige is voor onderzoek overgebracht naar het CW Ziekenhuis.


District De Waarden



Diefstal auto - Culemborg

Maandagochtend is er aan de Parallelweg Oost een witte Volkswagen bestelbus, kenteken VT-66-SB, gestolen. Een 40-jarige vrouw uit Oss deed hiervan aangifte.


Diefstal uit bedrijf - Kesteren

In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Korte Nieuwsteeg. Men heeft zich de toegang tot het pand verschaft door het verbreken van een deur. Een 52-jarige man deed hiervan aangifte. Er mist een geldbedrag.





Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --