Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 11-03-2003 Persberichten district Land van Cuijk

CARAVAN UITGEBRAND, Langenboom

Maandagavond werd een brand gemeld bij een woning aan de Russendaalweg in Langenboom. Op het erf bij de woning bleek door nog onbekende oorzaak een caravan in brand te zijn geraakt. De brandweer kon niet voorkomen dat de caravan verloren ging. Een tweede caravan raakte beschadigd.

SNELHEIDSCONTROLE, Oploo

Maandagavond is snelheidscontrole gehouden op de Deurneseweg in Oploo. Op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden, werden 8 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 125 km/u.

VROUW GEWOND, Escharen

Dinsdagmorgen, rond 08.45 uur, werd gemeld dat op de Ploegweg in Escharen een vrouw op het fietspad lag. Ter plaatse troffen politie en GGD een 51-jarige vrouw uit Mill in zorgwekkende toestand aan. Bij de vrouw werd ook een fiets aangetroffen. Door de traumahelikopter uit Nijmegen werd assistentie verleend. De vrouw is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen, waar ze op de intensive care is opgenomen. Wat er is voorgevallen en waardoor de vrouw er zo ernstig aan toe is, is onbekend. De politie is op zoek naar getuigen die dinsdagmorgen iets hebben gezien op de Ploegweg vlak bij de Hoogeweg in Escharen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.