Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 11-03-2003 Persberichten district Den Bosch

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is een 58-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw stak met haar fiets de Rompertsebaan ter hoogte van de Zevenhontseweg in `s-Hertogenbosch over. Daarbij werd ze aangereden door een auto bestuurd door een 31-jarige man uit `s-Hertogenbosch. De vrouw is met been- en hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis.

MOTORRIJDER GEWOND BIJ ONGEVAL, Haarsteeg

Maandagavond is een 42-jarige motorrijder uit Vlijmen bij een ongeval gewond geraakt. De man reed mat zijn motor over de Inlaagdijk in Haarsteeg. Bij een woning aan die weg werden werkzaamheden verricht. Daarvoor stonden verschillende bouwlampen opgesteld. Ook stond er voor de woning een auto met de alarmverlichting aan geparkeerd om de omgeving extra te beveiligen. Ter hoogte van de woning reed de motorrijder tegen balk die door een 27-jarige man uit Haarsteeg werd gedragen. De motorrijder verloor door de aanrijding de macht over het stuur en kwam in een weiland terecht. De motorrijder is met hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

TE VEEL GEDRONKEN, `s-Hertogenbosch

Maandagavond is een 28-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man trok de aandacht omdat hij met hoge snelheid door het rode licht reed op het Heetmanplein in `s-Hertogenbosch. Ook hiervoor is de man bekeurd.

VERKEERSCONTROLE, Rosmalen

Dinsdagmorgen is controle gehouden op het rijden in strijd met de geslotenverklaring op de Blokkenweg in Rosmalen. Tien bestuurders negeerden de geslotenverklaring en werden bekeurd.

VERKEERSCONTROLE, Drunen

Dinsdagmorgen zijn vijf personen op de Eindstraat in Drunen bekeurd omdat ze bij een controle hun autogordel niet om hadden.