Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 11-03-2003 Mediaberichten 11 maart (18.30 uur / laatste berichten)

HALER Verkeersgewonde

HALER Een 24-jairge vrouwe uit Neeritter raakte dinsdagmorgen gewond bij een verkeersongeval. De vrouw reed rond 8.15 uur over de Sniekstraat. In een bocht verloor ze de macht over het stuur waarop ze met haar auto van de weg raakte. Ze kwam in een sloot tot stilstand. De gealarmeerde ambulance heeft de vrouw behandeld aan onbekende verwondingen.

WEERT Weertenaar sinds 24 februari vermist

WEERT De 60-jarige Jac Peeters uit Weert wordt sinds maandag 24 februari vermist. De auto van de man is op de bewuste maandag aangetroffen langs het kanaal in Wessem-Nederweert. De politie heeft de omgeving van het kanaal afgezocht en er zijn ook diverse duikploegen in het kanaal actief bezig geweest met een zoekactie. Van de man ontbreekt op dit moment nog elk spoor. De politie gaat niet uit van een misdrijf maar vermoedt dat er sprake is van een ongeval.

De politie wil graag weten of iemand Jac Peeters na 24 februari nog gezien heeft of dat iemand wellicht informatie heeft rondom de verblijfsplaats van deze Weertenaar. Het signalement van de man luidt: hij is ongeveer 1.85 meter lang, hij heeft een mager postuur, hij heeft donker haar met grijze tinten.

Op het moment van verdwijning droeg Jac Peeters een donkere spijkerbroek, een driekwart suède jas, lage bordeauxrode schoenen van het merk Lier, een lichtgekleurd overhemd, een stropdas en een blauwe trui met knoopjes en een kraag.

De politie komt graag in contact met mensen die Jac Peeters gezien hebben na 24 februari of andere informatie hebben die kan leiden tot het opsporen van deze vermiste man. De politie Limburg-Noord is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).