Gemeente Asten


10/03/2003
Informatieavond Campinaterrein
Woensdag 12 maart a.s.


INFORMATIEAVOND CAMPINATERREIN

ASTEN - In januari 2001 werd door de gemeenteraad van Asten besloten tot aankoop van het voormalige fabriekscomplex van Campina met aanliggende gronden. Aanleiding hiertoe was onder meer om een locatie te vinden voor nieuwbouw van de gemeentewerf.

Vanuit de provincie werd op deze locatie gewezen. Uit kostenoogpunt bleek een herontwikkeling van het terrein voor alleen de gemeentewerf niet haalbaar. Daarom is vanaf het begin ingezet op een bredere ontwikkeling, waarbij naast een locatie voor de gemeentewerf, bedrijventerrein zou kunnen worden ontwikkeld op het voormalige fabrieksterrein en de aanliggende grond aan de Hazeldonk.

Informatieavond

Naar aanleiding van de terinzage legging van het voorontwerpbestemmingsplan zal op woensdag 12 maart, om 20.00 uur zal bij café-zaal Jan van Hoek te Asten een informatieavond gehouden worden. Deze avond is bedoeld voor alle belangstellenden en betrokkenen, hier zult u geïnformeerd worden over de stand van zaken en de verdere procedures. Wethouder Marianne van de Ven zal de avond voorzitten.