Voor beeldmateriaal:

Novell Nederland uitgeroepen tot DHS Best Business Partner 2002

Oss, 12 maart 2003 - DHS Informatisering heeft Novell Nederland uitgeroepen tot 'DHS Best Business Partner 2002'. Het automatiseringsbedrijf DHS Informatisering in Oss reikt deze award dit jaar voor het eerst uit. Doel is de samenwerking tussen DHS Informatisering en haar partners te bevorderen. Novell werd gekozen uit drie genomineerden.

Novell Nederland heeft de award gekregen door zijn pro-actieve houding zowel in de informatievoorziening en support rondom nieuwe producten als in projecten. Zo realiseerde DHS Informatisering in intensieve samenwerking met Novell voor de gemeente Den Bosch een oplossing voor eGovernment op basis van Novell GroupWise 6 in een cluster. Voor Novell betekende deze toepassing van GroupWise 6 een primeur in de Benelux.

Bij de toekenning van de 'DHS Best Business Partner 2002' award wordt gekeken naar de samenwerking van de genomineerden en DHS in projecten bij klanten van DHS. De wijze waarop trajecten met nieuwe klanten door Novell in samenwerking met DHS worden opgepakt, is een duidelijke onderscheidende factor. Naast technische en commerciële ondersteuning, vindt DHS het belangrijk dat de partner een actieve inbreng heeft in oplossingen die worden voorgesteld. Belangrijk is ook de mate waarin de partner DHS informeert over productontwikkeling. Deze intensieve samenwerking heeft voor DHS geleid tot een sterke omzetgroei in 2002.

Peter Verboven, adjunct directeur DHS Informatisering: "De samenwerking tussen DHS Informatisering en Novell heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Wij streven ernaar om deze samenwerking verder uit te diepen, en daarmee de status als kennispartner bij onze gezamenlijke relaties te verstevigen''. Bram Haasnoot, directeur Novell Nederland, over de samenwerking: "DHS is een organisatie die steeds zoekt naar nieuwe mogelijkheden en maximale toegevoegde waarde voor hun klanten. Op basis van die instelling zijn zij in staat om de oplossingen van Novell te omgeven met die zorg en kennis die leiden tot een optimaal resultaat dat effectief bijdraagt aan de bedrijfsprocessen hun klanten. Hun succes is ons succes.''

Over DHS Informatisering
DHS Informatisering is een vooraanstaande leverancier van oplossingen op het gebied van automatisering, met vestigingen in Oss en Apeldoorn. De kernactiviteit is het aanleggen van een gedegen infrastructuur. De activiteiten van DHS informatisering richten zich op een aantal terreinen: advisering, ontwerp, levering, implementatie en het onderhouden van netwerken en training van medewerkers van onze relaties. De visie en strategische doelstellingen van onze relaties vormen de grondslag voor onze oplossingen. Ons uitgebreide dienstenpakket varieert van consultancy, service en training tot de volledige nazorg van de automatisering. Hiermee onderscheiden wij ons binnen de automatiseringsbranche van andere partijen. Het midden en zuiden van Nederland is het belangrijkste werkterrein voor DHS Informatisering en wij richten ons op de volgende marktsegmenten: lokale overheid, gezondheidszorg, educatie en handel, industrie en dienstverlening.

Over Novell Nederland
Novell is leverancier van informatieoplossingen die organisaties helpt bij het succesvol integreren en efficiënt toepassen van netwerken. Novell zorgt voor veilig identiteitsbeheer (Novell Nsure), de ontwikkeling van webapplicaties (Novell exteNd) en netwerkservices over meerdere platforms (Novell Nterprise). Deze oplossingen worden ondersteund door strategisch advies en professionele diensten (Novell Ngage). Novells visie van 'one Net' - een wereld zonder informatiegrenzen - helpt bedrijven op veilige en economisch verantwoorde wijze de waarde van hun informatie te benutten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.novell.nl

Voor meer informatie
DHS Informatisering
Hans van Os
Tel: 0412 653 800
E-mail: hos@dhs.nl

Brodeur Worldwide
Winette Boomsma
Tel.: 020 346 20 00
E-mail: wboomsma@nl.brodeur.com