Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-03-2003 Persberichten district Lekstroom, 09.45 uur

Aanrijding met letsel

NIEUWEGEIN- Op dinsdagavond vond een aanrijding met letsel plaats. Op het kruispunt s Gravenhoutseweg en Graaf Florisweg te Nieuwegein vond omstreeks 21.30 uur de aanrijding plaats.

Een 41-jarige vrouw uit Nieuwegein zag een 19-jarige vrouw uit Nieuwegein over het hoofd bij het afslaan. De 41-jarige vrouw had door het voorval het stuur losgelaten en is daardoor tot stilstand gekomen tegen een andere auto. Deze stond voor het verkeerslicht te wachten. De 19-jarige vrouw raakte lichtgewond. Haar medepassagier (gegevens onbekend) droeg geen gordel en is daardoor met haar hoofd door de voorruit gegaan. Zij is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Winkeldief aangehouden

NIEUWEGEIN- Op dinsdagmiddag is er een winkeldiefstal gepleegd. Deze vond om 13.30 uur plaats in een winkel aan de Ravenswade te Nieuwegein.

Een 51-jarige man uit Houten wilde de winkel uitlopen met een aantal gestolen goederen. Hij kon door het winkelpersoneel aangehouden worden. De goederen bestonden uit een aantal schakelaars, een schroevendraaierset en een lijmset. De verdachte is meegenomen voor verhoor, hierna kreeg hij een boete van 190 Euro en kon toen het bureau weer verlaten.

Verkeerscontroles

NIEUWEGEIN- Op dinsdag aan het eind van de middag heeft een snelheidscontrole plaatsgevonden. Tussen 16.45 en 17.45 uur werd de snelheidscontrole aan de Symfonielaan te Nieuwegein gehouden. Er zijn 3 bekeuringen uitgeschreven.

NIEUWEGEIN- In de woensdagnacht hebben alcoholcontroles plaats gevonden. Van 00.00 tot 00.50 uur is er gecontroleerd op de Symfonielaan te Nieuwegein. Er hebben 16 mensen geblazen. 1 persoon had een te hoog alcoholpercentage, hij blies 260 ugl.