NVA Persbericht





---

NVA levert EB-paragraaf voor GIDI-Advieswijzer

De NVA heeft haar leden een GIDI tekst over Employee Benefits ter beschikking gesteld. Deze extra paragraaf kan opgenomen worden in de GIDI-Advieswijzer wanneer het bedrijf EB producten verkoopt of adviezen op het gebied van EB levert.

De aanleiding voor het schrijven van deze extra tekst was de terugkoppeling vanuit de leden over de standaardtekst voor de GIDI-Advieswijzer. Meerdere leden reageerden met de vraag hoe zij door middel van de GIDI-Advieswijzer cliënten kunnen informeren over de dienstverlening van het kantoor op het terrein van de Employee Benefitsadvisering. De commissie Employee Benefits van de NVA heeft deze vraag vervolgens uitgewerkt in een tekstvoorstel.

Vanwege de omvang en de complexiteit van het vakgebied EB-advisering, richten EB-adviseurs zich vaak op verschillende niveaus binnen het vakgebied. De commissie Employee Benefits heeft dit tot uitdrukking gebracht in het tekstvoorstel.

De NVA onderzoekt nog of er op de langere termijn een aparte Advieswijzer speciaal voor de zakelijke markt moet worden ontwikkeld. Hierin kan dan aandacht besteed worden aan de inhoud van de EB-advisering.


Noot voor de redactie/