EVD

Inzending KENNIS-paviljoen in het Future Parc te Hannover, 12 t/m 19 maart 2003
---

Van 12 t/m 19 maart vindt één van de belangrijkste ICT-beurzen ter wereld plaats: de CeBIT 2003. Tijdens de CeBIT organiseert de EVD twee Nederlandse paviljoens. Het eerste paviljoen is in hal 5 (zie pagina Inzending CeBIT 2003) en richt zich op commerciële software. Het tweede is een "KENNIS-paviljoen" in het Future Parc (hal 11).
Het "KENNIS-paviljoen" is met name interessant voor kennisinstituten en bedrijven die zich bezighouden met (contract)research.

Graag nodigen wij u uit om aan de inzending in het Future Parc deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is 15 december 2002.

Future Parc
Het Future Parc biedt een platform aan onderzoeksinstellingen, universiteiten, hun spin-offs en bedrijven met R&D afdelingen waar zij hun kennis kunnen presenteren. Onderzoekers, investeerders, consultants en bedrijven die op zoek zijn naar instellingen met wie zij onderzoeksprojecten op kunnen zetten, vormen een belangrijk deel van de bezoekers aan het Future Parc.

Paviljoen
Tegen gereduceerde kosten (zie pagina Projectgegevens) kunt u zich in dit paviljoen presenteren aan bijna 700.000 bezoekers uit vrijwel alle landen van de wereld (137.500 bezoekers uit het buitenland). De EVD neemt voor zijn rekening zaken als:

* het standontwerp

* de standbouw

* een permanente standbemanning (projectbegeleider)
* begeleiding tijdens de beurs.

Verder zal er een Holland Lounge ingericht worden met enkele zitjes, een informatiebalie, desgewenst een klein auditorium voor kleinschalige presentaties en mogelijk een spreekkamer. De deelnemers moeten zelf hun PR-materiaal bekostigen en additionele technische kosten zoals bijv. ISDN.

Projectgegevens
Wilt u aanvullende informatie en/of een overzicht van praktische gegevens omtrent de inzending, dan kunt u de pagina 'Projectgegevens' raadplegen.

Meer informatie
Voor nadere informatie over de inzending kunt u contact opnemen met:
* EVD
Peter Lips
Tel: (070) 778 83 03
E-mail: lips@evd.nl

* Cap Gemini Ernst & Young
Hans van Grieken
Tel: (030) 689 61 87
hans.van.grieken@cgey.nl

CeBIT