Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hernieuwd partnership AccountView en Isah

Isah haalt na 3 jaar banden met AccountView weer aan

Amsterdam, 4 maart 2003 AccountView, Nederlandse leverancier van geïntegreerde business software voor midden- en kleinbedrijf, en Isah, ERP-leverancier voor klantordergestuurde ondernemingen (KOG), zijn na een tussenliggende periode van drie jaar opnieuw business partners. AccountView en Isah luiden hun hernieuwde partnership in met een gezamenlijke stand op de CeBIT.

Ook de gebruikersvereniging van Isah, GVI, is tevreden met het weer aanhalen van de banden met AccountView. GVI is opgericht in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 350 leden. De penningmeester van de Isah Gebruikersvereniging Pieter van Berchum, directeur Gakon: Eerst is het wel schrikken wanneer je te horen krijgt dat naast de bestaande financiële integraties nu ook AccountView hierin een dominante rol gaat spelen, maar we begrijpen de keuze van Isah wel. AccountView past erg goed bij het klantportfolio van Isah. De oplossingen van AccountView zijn namelijk sterker gericht op productiebedrijven en daarnaast staan ze bekend als zeer gebruikersvriendelijk.

Ook Gakon stond halverwege 2002 voor de keuze van een nieuw financieel pakket. Tijdens de pakketselectie hebben wij bij diverse Isah-gebruikers advies ingewonnen en ook onze klanten gepolst. Wij hadden reeds een financieel pakket aangeschaft, maar hebben deze keuze na de recente partnershipwijzigingen meteen herzien. AccountView kwam erg goed uit de bus en ook Isah adviseerde AccountView. Tot op heden zijn we redelijk positief, maar we zijn nog pas sinds 1 januari live , vervolgt Pieter van Berchum.

Wij zijn zeer content met het hernieuwde partnership met Isah. Sinds de introductie in 1987 is het ERP pakket Isah-7 uitgegroeid tot een de facto standaard voor de high-end klantordergestuurde ondernemingen. Isah heeft zich gespecialiseerd in de high-end metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie in bijvoorbeeld engineering-, toeleverende en assemblagebedrijven. Isah s branchefocus op de bovenkant van de KOG levert toegevoegde waarde aan ons productportfolio , aldus Casper Haspels, verkoop & marketing directeur van AccountView.

Isah en AccountView staan van 12 tot 19 maart op de CeBIT in hal 7.

Over AccountView

AccountView levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf. De oplossingen automatiseren aaneengeschakelde bedrijfsprocessen zoals de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en klantenservice, al dan niet met een internet front end. De flexibele standaardsoftware van AccountView is snel te implementeren en wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op het onderhouden van lange termijn relaties. De toonaangevende rol van AccountView als het gaat om oplossingen op het gebied van geïntegreerde bedrijfssoftware is gebaseerd op meer dan vijftien jaar ervaring en meer dan 10.000 implementaties in Duitsland, Engeland en Nederland, onder meer bij Allianz Europe, De Jong Intratours, GIBO Accountants & Adviseurs, PriceWaterhouseCoopers Outsourcing, Toyota Industrial Equipments, LostBoys Interactive en Free Record Shop Online. Het AccountView-hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Meer informatie over AccountView kunt u vinden op www.accountview.com.