Erasmus Universiteit Rotterdam

Persbericht Studium Generale

SG DOSSIER
Di. 18 maart / 19.30 - 22:00 uur / Collegezaal 5, Erasmus MC Roy martina
Levenskwaliteit en potentieel
Live life to the max!

Ieder mens heeft een bepaalde comfortzone waarin hij of zij zichzelf tegenhoudt om werkelijk succesvol te zijn en zijn potentieel ten volle te benutten. De mens is biologisch zodanig geprogrammeerd dat hij continu stimuli nodig heeft om optimaal te blijven functioneren; hij heeft alles mee gekregen om elke vorm van stress de baas te kunnen. Emoties en geloofsovertuigingen kunnen echter alle energie van het lichaam roven en devitaliseren. Om in deze tijd van snelle veranderingen en weinig zekerheden succesvol te zijn en je goed te voelen is het van essentieel belang je eigen schaduwkanten te leren kennen en daardoor geinspireerd te raken om meer uit je potentieel te halen.

Roy Martina is onder meer personal coach van topatleten, zelf wereldkampioen, arts en auteur van 30 boeken. Hij zal deze avond een tipje van de sluier oplichten waarom 90% van de mensen blijven steken in hun comfortzone en zo hun eigen levenskwaliteit negatief beinvloeden.

Kosten: studenten en AIO's 2,- / overigen 4,-. Reserveren bij Studium Generale, H5-11 Woudestein (4081144), ma. t/m do. 9.30 ­ 17.00 uur, of bij WAB (koffiebar Hoboken, wo. 12 maart 12.30 - 13.30 uur) i.s.m. de Werkgroep Andere Behandelwijzen (WAB)

STUDIUM GENERALE, informatie: 010-4081144, stg@oos.eur.nl, www.eur.nl/studium
Studium Generale organiseert lezingen, discussies, optredens en cursussen. De activiteiten zijn toegankelijk voor studenten, medewerkers van de EUR en overige belangstellenden.

LOCATIE
Erasmus Universiteit Rotterdam
Collegezaal 5 bevindt zich in complex Hoboken: dr. Molewaterplein 50, Rotterdam.
OV: tram 8 richting Spangen (halte Erasmus MC). Metro: halte Dijkzigt.