Grafinet


Canon's nieuwe CLC3200 komt naar Europa Canon introduceert betaalbaar en snel kleurensysteem voor de zakelijke markt

CeBIT, Hannover, 12 maart 2003 - Canon - wereldwijd toonaangevend in beeldverwerking - introduceert op CeBIT 2003 de Canon CLC3200 een snel, kostenefficiënt en kwalitatief hoogwaardig kleurensysteem dat is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van kleurbeheer en documentverwerking. De CLC3200 is de ideale kleuroplossing voor veeleisende gebruikers in de print-for-pay en repro-omgeving.

De CLC3200 is snel - het systeem drukt 32 pagina´s per minuut af - en biedt een uitstekende en constante afdrukkwaliteit. De afdrukkwaliteit lijkt door de matte finishing sterk op die van offset.

"De CLC3200 combineert kwaliteit en snelheid met betrouwbaarheid en kostenefficiency", zegt Loek Frederiks, product manager Professional Color van Canon Nederland. "Met de CLC3200 bieden we een oplossing die de prijs-prestatieverhouding genereert die nodig is voor gebruik in grafische print-for-pay en repro-omgevingen."

Aanpasbaar
De modulaire opbouw van de CLC3200 laat de gebruiker de vrije keuze in de samenstelling van de uiteindelijke configuratie. In de basis kan gekozen worden voor een printer, copier of een gecombineerd systeem. Deze basisconfiguraties kunnen worden uitgebreid met diverse finishers en diverse fax-, scan-to-e-mail- en scan-to-file-opties, zodat een multifunctioneel systeem ontstaat. Media-flexibiliteit
De CLC3200 biedt veel mediaflexibiliteit en bedrukt probleemloos diverse papierformaten en gewichten tot en met 253 grams SRA3-papier. Duplex printen en kopiëren is standaard. De CLC3200 beschikt standaard over twee universele laden. Optioneel zijn extra papierladen en een 2500-vel paperdeck.

Verregaand kleurbeheer
De optionele C1-controller van EFI ondersteunt PostScript 3 en PCL5 en biedt een printresolutie van maximaal 2400 bij 600 dpi. Daarnaast maken de gebundelde software tools zoals ColourWise Pro Tools, Fiery Scan, Spot on en Docbuilder het mogelijk om de kleurkwaliteit en uiteindelijke output te optimaliseren.

Canon Nederland NV
Canon is de toonaangevende, innovatieve leverancier van beeldverwerkings- en informatietechnologie-oplossingen voor consumenten en de zakelijke markt. Canon Nederland richt zich op twee markten:
* zakelijke netwerkapparatuur: oplossingen met inbegrip van fotokopie, printer, scanner en fax en digitaal documentenbeheer;
* consumenten-beeldverwerking: fotografische apparatuur, bestaande uit analoge en digitale camera's en camcorders, en Bubble Jet en overige (foto)printers.

Canon Nederland maakt onderdeel uit van Canon Europa, dat op zijn beurt een divisie is van Canon Japan. Canon Nederland is gevestigd in Hoofddorp en er werken ruim 500 mensen.
---