Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
b.g.g. 0900-8844



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
12 maart 2003

Vaassen-autodiefstal

Een 54-jarige man uit Uddel deed op 11 maart aangifte van diefstal van zijn personenauto welke hij die ochtend geparkeerd had bij de begraafplaats aan de Oude Apeldoornseweg in Vaassen. Bij terugkomst bleek de auto gestolen. Betreft een zwarte Nissan Patrol, kenteken 86- VP- SF. Schadebedrag niet bekend.


Vaassen-diefstal uit auto's
In de nacht van 11 op 12 maart is er ingebroken in een 5-tal auto's die geparkeerd stonden aan de Vuurdoornstraat. In alle gevallen werd het portierslot geforceerd en werd audio-apparatuur weggenomen.


Epe-wonininbraak

Een 51-jarige man uit Epe deed aangifte van inbraak in zijn woning aan de Chevallierlaan. Feit was gebeurd op dinsdagavond 11 maart. De daders waren binnengekomen door een deur te forceren. Vervolgens werden in de woning een aantal vertrekken doorzocht. Weggenomen werd een schoteldecoder, radio-cd-speler, een flatscreen voor de computer. Schadebedrag is nog niet bekend.

Hattem- verlichtingscontrole
Op 10 maart in de avonduren een fietsverlichtingcontrole gehouden op de Novalieweg. 3 fietsers bekeurd. Boete bedraagt: voor ontbreken 1 lamp 14 euro en voor 2 lampen 23 euro.

Oldebroek- snelheidscontroles
Op 11 maart in de middaguren in samenwerking met de Koninklijke Marechausse snelheidscontrole gehouden op de Zuiderzeestraatweg en de Stationsweg.
Zuiderzeestraatweg: 300 gecontroleerde voertuigen, 24 overtredingen
Stationsweg: 696 gecontroleerde voertuigen, 18 overtredingen.


Putten- drankrijder

Een 29-jarige man uit Zeewolde op werd op dinsdagavond 11 maart met zijn personenauto staande gehouden op de Verbruggenstraat voor een blaasproef. Resultaat 0.6 promille. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.











038-375 10 50 ---- --