Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

12-03-2003

Bestuurszaken

Overige vergunningen

Overige vergunningen

Drank- en horecavergunning verleend aan de heer S. Usanmaz ten behoeve van de inrichting eetcafé De Regenboog, Remigiusplein 13 te Duiven.

Toestemming verleend aan J. Bakker voor het plaatsen van 15 reclameborden (10 sandwich en 5 grote) in verband met het Apres ski feest in de Spelleward op 15 maart.

Toestemming verleend aan mevrouw J. van Loon voor het plaatsen van 40 aankondigingsborden in verband met de aankondiging van het Holiday Staatscircus van Moscow dat gehouden zal worden op 21, 22 en 23 maart 2003 op het terrein aan de Parallelweg.

Toestemming verleend aan de heer van Dijk voor het ophangen van 5 spandoeken in de periode van 31 maart tot en met 5 april 2003, dit ter ondersteuning van de collecte van het Nationaal Fonds Gehandicapten.

Ontheffing verleend aan Liemers Caravans voor zondagopenstellingen op 9 en 16 maart 2003.

Als u bezwaar heeft tegen één van de verleende vergunningen, kunt op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. De bezwarentermijn kan per vergunning variëren, informeer daarom eerst bij de betreffende afdeling van de gemeente.