Gemeente Aalburg



* WEGWERKZAAMHEDEN VEEN

* SPEELVOORZIENINGEN VEEN

* INFORMATIE-AVOND ROTONDES ANDEL EN VEEN
* DISCUSSIEAVOND VRIJWILLIGERS
WEGWERKZAAMHEDEN VEEN
Maandag 17 maart 2003 zal de kruising van de Bagijnhof met de Groeneweg te Veen worden herstraat. Hierbij zal één rijbaan gedeeltelijk worden afgezet. De rijrichting vanaf de Veensesteeg/ Bagijnhof zal via de Hoefakker en Hogeuitakker worden omgeleid. Vanuit de Groeneweg zal de route naar de Veensesteeg/ Bagijnhof gehandhaafd blijven.
Tijdens de uitvoering van het werk zal getracht worden om de overlast voor bedrijven, aanwonenden en belanghebbenden tot een minimum te beperken.
De omleiding op de Veensesteeg zal worden aangegeven met verwijzingsborden.

Bij eventuele vragen omtrent bovenstaande kunt u contact opnemen met mw. A. Barel van de afdeling Openbare Werken van de gemeente Aalburg, telefoon (0416-) 698771.

SPEELVOORZIENINGEN VEEN
Met de bewoners van de omgeving van de Hubertus Schreudershof in Veen is vorig najaar overleg geweest over de inrichting van een speelterreintje, hetgeen geresulteerd heeft in de aankoop van een aantal speeltoestellen. Op maandag 17 maart a.s. zullen de speeltoestellen op het terrein geplaatst worden.

Wethouder C.L. van der Pol zal op woensdag 19 maart a.s. om 14.00 uur de officiële opening van het speelterrein verrichten.

Graag nodigen wij belangstellenden (en vooral de kinderen) uit de omgeving van de Hubertus Schreudershof uit deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen.

INFORMATIE-AVOND ROTONDES ANDEL EN VEEN
Informatie-avond rotondes Andel en Veen

De provincie gaat rotondes aanleggen op de kruispunten N267/Neerandelseweg bij Andel en N267/Groeneweg bij Veen. De eerste werkzaamheden zullen mogelijk nog in maart starten. De uitvoering duurt naar verwachting tot net na de bouwvak van dit jaar.

De provincie organiseert een informatie-avond voor alle belangstellenden op woensdag 19 maart 2003. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 21.30 uur en wordt gehouden in Dorpshuis t Buitenhoff, Buitenlaan 1 te Andel.
Op deze avond zal uitleg worden gegeven over de uitvoering van het werk en de bijbehorende verkeersmaatregelen. Tevens is er gelegenheid om vragen te stellen.
AALBURG KRIJGT TWEE NIEUWE RAADSLEDEN
Wegens het vertrek van de heren A.H.E. Versteeg (SGP) en C. Honcoop (Gemeentebelangen) zullen tijdens de raadsvergadering van 27 maart a.s. de heren A.J. Rozendaal (SGP) en B.M.A. van Oerle (Gemeentebelangen) als gemeenteraadslid van Aalburg geinstalleerd worden.