VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Exclusieve samenwerking tussen Vodafone en IT-partners

Exclusieve samenwerking tussen Vodafone, HP, Microsoft en Extended Systems

Vodafone maakt het leven makkelijker voor zakelijke klanten

Maastricht, 12 maart 2003 - Vodafone biedt haar zakelijke klanten de dienst Vodafone Personal Information Manager, Corporate Solutions (VPIM) door een exclusieve samenwerking met ervaren IT partners, te weten: HP, Microsoft en Extended Systems. Met VPIM kunnen Vodafone klanten via hun zakcomputer (PDA) inloggen op hun bedrijfsnetwerk en bijvoorbeeld mobiel e-mail attachments lezen, bewerken, doorsturen en printen op een willekeurige printer of fax in de buurt, ook in het buitenland. VPIM ondersteunt de meest gangbare hard- en software in de markt, zoals bijvoorbeeld de mailsystemen Microsoft Exchange Server en Lotus Domino en de besturingssystemen Pocket PC, Palm OS en Symbian.

Met de continue uitbreiding van veilige en gebruiksvriendelijke mobiele dataproducten maakt Vodafone de kantooromgeving voor haar zakelijke klanten meer en meer mobiel. Dit geeft ze de vrijheid om hun werkzaamheden flexibel in te vullen en niet afhankelijk te zijn van één locatie of tijdstip. Eerder introduceerde Vodafone al Vodafone Remote Access en BlackBerryTM van Vodafone.

Op dit moment kunnen zakelijke Vodafone klanten de verschillende mobiele data mogelijkheden die Vodafone hen aanbiedt ook in het buitenland gebruiken in de volgende landen: België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Meer informatie over de mobiele data-oplossingen van Vodafone is te vinden op www.vodafone.nl, of voor zakelijke klanten via hun Vodafone account manager.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 28 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 7 landen. Sinds 15 juni 1999 is Vodafone Libertel N.V. genoteerd aan de Euronext Amsterdam.