Gemeente Leeuwarden

Bedrijven Contactdagen van start in FEC

Bedrijven Contactdagen 2003 geopend In het FEC Expo in Leeuwarden zijn de 20e Bedrijven Contactdagen voor Friesland begonnen. Burgemeester Margreeth de Boer sprak de ondernemers toe. ,,Het ontbreekt hier niet aan nieuwe initiatieven, relativeerde de burgemeester de economische teruggang. ,,Als ik naar mijn eigen stad kijk, is er helemaal geen sprake van een malaise-situatie.

De Boer noemde de komst van het wetenschappelijk instituut van waterbedrijf Vitens. Dat Centre of excellence for the development of sustainable water technology komt met 100 arbeidsplaatsen naar Leeuwarden. Bovendien zijn er in het noorden volop goed geschoolde arbeidskrachten en is de huisvesting betaalbaar.

Het is de twintigste keer dat meer dan 500 bedrijven zich op de Bedrijven Contactdagen presenteren. Een delegatie uit Kroatië is voor het eerst met een eigen stand op de beurs.

De Bedrijven Contactdagen voor Friesland worden gehouden in het FEC Expo aan de Heliconweg in Leeuwarden. Woensdag 12 maart is de laatste dag, de beurs is tot tien uur s avonds open. Bel voor meer informatie met de gemeente Leeuwarden: (058) 233 88 33.

Nieuwsbericht uit week 11 2003

[s?leeuwarden.gemeente_leeuwarden_actueel.inleiding.bedrijven_contactd agen_2003]