ROBECO NEDERLAND BV

Dividendvoorstel Robeco N.V. en Rolinco N.V.

Rotterdam, 12 maart 2003
PERSBERICHT

DIVIDENDVOORSTEL ROBECO N.V.

In de vergadering van commissarissen en directie van Robeco N.V. van 12 maart 2003 is besloten de Algemene Vergadering van Aandeelhouders voor te stellen over het boekjaar 2002 een dividend van EUR 0,44 per aandeel uit te keren (vorig jaar EUR 0,40).

Het jaarverslag over 2002 zal op donderdag 27 maart 2003 verschijnen.
De aandeelhoudersvergadering wordt gehouden op donderdag 24 april 2003 te Rotterdam.
De aandelen zullen met ingang van 28 april 2003 ex-dividend worden genoteerd.

DIVIDENDVOORSTEL ROLINCO N.V.

In de vergadering van commissarissen en directie van Rolinco N.V. van 12 maart 2003 is besloten de Algemene Vergadering van Aandeelhouders voor te stellen over het boekjaar 2002 een dividend van EUR 0,28 per aandeel uit te keren (vorig jaar EUR 0,36).

Het jaarverslag over 2002 zal op donderdag 27 maart 2003 verschijnen.
De aandeelhoudersvergadering wordt gehouden op donderdag 24 april 2003 te Rotterdam.
De aandelen zullen met ingang van 28 april 2003 ex-dividend worden genoteerd.

Over Robeco
Robeco biedt producten en diensten aan op het gebied van discretionair vermogensbeheer en heeft een compleet aanbod van beleggingsfondsen voor een groot aantal institutionele en particuliere cliënten wereldwijd. Het productaanbod van Robeco omvat vastrentende en aandelenbeleggingen (wereldwijd, regionaal, in specifieke sectoren en landen en in opkomende markten), evenals gemengde portefeuilles, geldmarktfondsen en alternatieve beleggingen.
De fondsen voor de particuliere markt worden zowel direct door Robeco als door andere financiële instellingen verkocht. Een aantal beleggingsfondsen, inclusief het vlaggenschip Robeco N.V., is genoteerd aan grote Europese aandelenbeurzen zoals die van Amsterdam, Parijs, Frankfurt en Londen.

Robeco bedient haar klanten niet alleen vanuit haar hoofdkantoor in Rotterdam, maar heeft in Europa ook kantoren in Frankrijk, België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland en Spanje. In de Verenigde Staten heeft Robeco kantoren in New York, Chicago en San Francisco (Weiss, Peck & Greer), Boston (Boston Partners), White Plains (Sage Capital Management) en Toledo (Harbor Capital Advisors).

Robeco is het onafhankelijk opererende centrum voor vermogensbeheer binnen de Rabobank Groep. De combinatie van de hoogste kredietwaardigheidsbeoordeling volgens de belangrijkste internationale rating agencies en de hoge 'Sustainability Cluster Score' geeft aan dat de Rabobank haar beleggers, leden, klanten en werknemers sinds lange tijd grote toegevoegde waarde levert.

Ronald Florisson, Corporate Communications Robeco
010 - 224 28 10

0653 - 831 586
ronald.florisson@robeco.nl

12 mrt 03 17:49