Ingezonden persbericht

VOLLEDIG DRAADLOOS BELLEN VIA VASTE TELEFOONLIJN MOGELIJK MET PLANTRONICS

CeBIT - Hannover (Duitsland), 12 maart 2003 - Vandaag toont Plantronics de CS60, haar allereerste volledig draadloze kantoorheadset-systeem.

Met de CS60 kan de gebruiker rondlopen in zijn kantoor, terwijl hij telefoontjes pleegt die binnenkomen via de vaste telefoonlijn. Door de DECT-technologie, die zorgt voor uitstekende geluidskwaliteit, kunnen gebruikers zich tot honderd meter van hun bureau begeven of zelfs naar een andere verdieping gaan, zonder dat de verbinding wordt verbroken.

De CS60 wordt geleverd met een headset die - afhankelijk van persoonlijke voorkeur - op drie manieren kan worden gedragen: over het hoofd, over het oor of in de nek. De CS60 is stijlvol vormgegeven en met een gesprekstijd van negen uur kan de headset de gehele werkdag worden gedragen.

De CS60 is snel en makkelijk aansluitbaar op de vaste telefoon en wordt geleverd met een oplader waarin de headset ook kan worden opgeborgen als hij niet wordt gebruikt. Het headsetsysteem is uitgerust met de Intellistand-technologie, waardoor telefoontjes kunnen worden opgenomen en afgesloten door de headset simpelweg op te pakken of weer terug te plaatsen op het basisstation, net als bij een gewone telefoonhoorn. Om te zorgen dat collega's merken dat de gebruiker telefoneert met zijn headset, begint er, zodra gebruiker in gesprek is, een lampje te knippperen op de headset.

Neil Salton, marketing manager Plantronics Europa zegt: "De CS60 wordt een onmisbare kantooraccessoire. Hij is helemaal draadloos, makkelijk in gebruik en stijlvol vormgegeven. De CS60 biedt de gebruiker alle voordelen van het gebruik van een mobiele telefoon zoals een wandelingetje naar het kopieerapparaat of het erbij pakken van belangrijke documenten, terwijl hij telefoneert via de vaste telefoonlijn."

TeleCommerce Dagen (TCD 2003)
De CS60 is in Nederland voor het eerst te zien op de stand van Plantronics (Standnummer B035) op de Telecommerce Dagen op 8, 9 en 10 april 2003 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Plantronics
Plantronics levert wereldwijd headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers. Plantronics, Inc. is opgericht in 1961 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. De onderneming is beursgenoteerd (NYSE:PLT) en heeft vestigingen in 19 landen. Er werken in totaal 2400 mensen. Plantronics producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van erkende Plantronics marketingpartners. Plantronics headsets worden veelvuldig gebruikt bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden ´One small step for man...´ in 1969 naar de aarde via een Plantronics headset.

Plantronics is in Nederland bereikbaar op (0800) 752 68 76. In België en Luxemburg op (00800) 75 26 87 66. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com. Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong B.V*
Yvon Reitsma
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: yvon@l-dj.nl


* Digitale productfoto en tekst op aanvraag beschikbaar vanaf 13 maart.
Plantronics B.V.
Fred Berghauser Pont
t: 00 31 (23) 564 80 25
e: fred.berghauser.pont@plantronics.com

Op www.plantro.net vindt u overige persinformatie over de producten van Plantronics, waaronder illustraties.