Politie Zeeland



O-1720-2003 AANRIJDING


Op de kruising Baarlandsezandweg/Schoorkenszandweg te 's Gravenpolder zijn woensdag rond 10.15 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 69-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed over de Schoorkenszandweg en verleende op bovengenoemde kruising geen voorrang aan een 39-jarige plaatsgenote. Er was alleen blikschade.



W-1721-2003 KLAP IN HET GEZICHT


Een 55-jarige Vlissingse automobilist raakte woensdagmorgen gewond aan zijn gezicht nadat hij werd geslagen door een onbekende man op een bromfiets.
De Vlissinger wilde op de Gildeweg in zijn woonplaats achteruit een parkeerplaats oprijden en stopte toen er een bromfietser kwam aangereden. De bromfietser had de auto vermoedelijk te laat in de gaten en kon op het laatste moment nog stoppen. Toen de automobilist vroeg of hij hem niet gezien had kreeg deze als antwoord een klap in het gezicht De Vlissinger liep hierbij een gekneusde neus en een blauw oog op. De bromfietser ging er vervolgens vandoor i.d.r.v. de Pres. Rooseveltlaan.



W-1722-2003 AANHOUDINGEN NA DRUGSOVERLAST


Naar aanleiding van drugsoverlast in het middengebied van Vlissingen heeft de politie de afgelopen twee maanden een onderzoek ingesteld naar verschillende personen. Hierbij werden 4 aanhoudingen verricht.
Twee personen, een 30-jarige Vlissinger en een 35-jarige Middelburgse, werden na verhoor weer in vrijheid gesteld. Een 49-jarige Vlissinger wordt ervan verdacht op grote schaal cocaïne te hebben geleverd aan gebruikers en dealers in Vlissingen. Een 50-jarige man uit Bergen op Zoom werd vandaag op Schiphol aangehouden en vervolgens in verzekering gesteld.


Z-1723-2003 DUUR ZEEM

Een 75-jarige Belgische vrouw is woensdagmiddag in een winkel aan de Groote Markt te Sluis aangehouden voor winkeldiefstal.
Ze had een zeem in haar jaszak gestoken en wilde daarmee de winkel uitlopen. Ze kreeg hiervoor een boete van E 136,-.



W-1724-2003 VERNIELING


Een 12-jarige jongen uit Arnemuiden is woensdagmiddag op de Sportlaan te Middelburg aangehouden voor vernieling van een bushokje.
Hij had met een steen een ruit vernield van het bushokje en zal worden doorgestuurd naar bureau Halt.







Politie Zeeland