Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 13-03-2003 Mediaberichten 13 maart (11.15 uur)

Inbraak in kantine

MELICK Door een raam open te breken is er in denacht van dinsdag op woensdag ingebroken in een kantine aan de Apollolaan. Daarbij zijn twee gokkasten opengebroken en de kassa opengebroken. Het geld daaruit, ruim 1.000 euro, is door de daders meegenomen.

Brand in hooischuur

SUSTEREN Een hooischuur aan de Hommelweg is woensdagmiddag door brand helemaal vernield. Rond drie uur zag de 41-jarige bewoonster van de boerderij waar de schuur bij hoort, dat het hooi, ruim 22.000 kubieke meter in brand te stond. De brandweer van Echt heeft het vuur gecontroleerd laten uit branden. De oorzaak van de brand is niet bekend, evenmin als het schadebedrag.

Nekletsel na aanrijding

VENLO Bij een kop-staart aanrijding op de Maashofweg heeft een 27-jarige automobiliste uit Tegelen nekletsel opgelopen. Zij werd woensdag aan het begin van de avond van achter aangereden door een 45-jarige man uit Horst. De vrouw stopte voor het verkeerslicht dat van groen op oranje ging, de man achter haat zag dat te laat en botste op de auto voor hem. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis.

Vrachtautos beschadigd op A2

MAASBRACHT Twee trekkers met opleggers zijn woensdagavond gestrand op de A2 onder Maasbracht, nadat een scherp voorwerp op de rijbaan de remslangen beschadigde. Een 48-jarige vrachtwagenchauffeur uit Zaandam reed achter een collega en zag dat onder diens vrachtwagen een lichtkleurige plaat vandaan schoot. Die plaat beschadigde de remslang van de trekker die daardoor stil kwam te staan. Dat zelfde was ook al gebeurd bij zijn voorligger, een 52-jarige chauffeur uit Ransdaal. Zijn auto liep behalve een kapotte remslang ook een beschadigde band op. Service-monteurs moesten er aan te pas komen om beide combinaties weer op weg te helpen. De politie heeft de werkzaamheden aan de twee vrachtautos beveiligd. Een onderzoek naar de gewraakte plaat leverde niets op.