Grafinet


Persinformatie, 13 maart 2003

Gouden Z workshop `Succesvol Ondernemen in de Grafimedia Branche' tijdens Open Huis Tetterode.

Het ondernemerschap in de grafimedia branche wordt momenteel extra zwaar op de proef gesteld. De vaardigheden van de grafimedia ondernemer en de innovatieve slagkracht en marktgerichtheid van zijn onderneming zijn van doorslaggevende betekenis. De winnaars van de Gouden Z Awards 2002 hebben hun grafimedia bedrijf door middel van vernieuwing, creativiteit en effectiviteit een goede zet vooruit gegeven. Wellicht kunnen zij vakgenoten inspireren om te komen tot nog betere prestaties. Daarom organiseert de Gouden Z in samenwerking met Tetterode tijdens hun Open Huis op woensdagmiddag 9 april de workshop `Succesvol Ondernemen in de Grafimedia Branche, door klantenbinding, innovatie en specialisatie'.

Kijkje in de keuken
Tijdens deze praktische workshop geven Grafimedia Ondernemer van het jaar 2002,
Frits Greve van Inprint Benelux, en de winnaar van de Gouden Z voor Marketing-communicatie, Johan Schoonderwoerd van Drukkerij De Bink, een inspirerend kijkje in hun keuken en dagen zij de aanwezigen uit met hen in discussie te gaan over de voorwaarden voor succes. Een instrument om inzicht te krijgen in de marktgerichtheid van het eigen bedrijf en de eventuele punten ter verbetering wordt aangereikt door Zest Marketing Consultancy.

Plaats, tijd en aanmelding
De workshop vindt plaats op woensdagmiddag 9 april tijdens het Open Huis bij Tetterode, Willem de Zwijgerlaan 334 in Amsterdam. Het programma start om 14.15 uur en eindigt om 15.45 uur. Aansluitend is er tot 21.30 uur gelegenheid het Open Huis van Tetterode, `Het Grafisch Evenement' te bezoeken.
Geïnteresseerde grafici kunnen zich aanmelden voor de Gouden Z workshop bij het organisatiebureau van de Gouden Z, Staal enzo, telefoon 020 640 73 40 of info@staal-enzo.nl.

Aanmelden voor `Het Grafisch Evenement' kan via www.tetterode.nl.

Deelname aan beide evenementen is kosteloos.

Programma Gouden Z workshop

"Succesvol Ondernemen in de Grafimedia Branche door klantenbinding, innovatie en specialisatie"

Datum: woensdag 9 april 2003
Locatie: Open Huis Tetterode, Willem de Zwijgerlaan 334, Amsterdam 14:00 uur Ontvangst met koffie en thee
14:15 uur Welkom door Cees Verkerke, juryvoorzitter Gouden Z Awards 14.20 uur

"Succesvol Ondernemen door Klantenbinding"
Presentatie winnaar Gouden Z voor Marketingcommunicatie 2002, door Johan Schoonderwoerd, directeur Drukkerij De Bink 14.40 uur

"Het Marktgerichtheidsmodel"
Meetinstrument voor snel inzicht in de marktgerichtheid van uw bedrijf

en punten ter verbetering,
door Martin Dijkstra, strategy director Zest Marketing Consultancy 15.10 uur "Succesvol (internationaal) Ondernemen door Innovatie en specialisatie"
Presentatie door de Grafimedia Ondernemer van het jaar 2002, Frits Greve, algemeen directeur Inprint Benelux

15.30 uur
Zaaldiscussie met de sprekers o.l.v. Cees Verkerke 15.45 uur

Einde workshop
met aansluitend bijpraten onder het genot van een drankje èn volop gelegenheid Het Grafisch Evenement te bezoeken