Lancering alternatief voor Microsoft Exchange

Persbijeenkomst met CEO van Alt-N Technologies

ZOETERMEER, 20030226 -- Portland Europe nodigt u bij deze van harte uit om donderdag 13 maart aanstaande aanwezig te zijn bij een persbijeenkomst inzake de lancering van Alt-N MDaemon Groupware.

MDaemon Groupware Edition, een zeer voordelig en gebruiksvriendelijk alternatief voor Microsoft Exchange, wordt op 13 maart 2003 officieel gelanceerd. MDaemon Groupware Edition is een uitgebreide versie van de populaire IMAP/POP3-mailserver van Alt-N en biedt volledige ondersteuning van alle groepsfuncties van Microsoft Outlook, de veel gebruikte Personal Information Manager en communicatietool.

Alt-N (http://www.altn.com/press) brengt MDaemon Groupware Edition op de markt op het moment dat Microsoft gebruikers van Exchange Server ertoe dwingt van besturingssysteem te veranderen. 'Voor de volgende versie van Exchange Server is een upgrade van het besturingssysteem naar .Net Server nodig', zegt Hathcock van Alt-N. 'Hoewel het door ons oorspronkelijk niet zo gepland was, biedt deze stap van Microsoft Alt-N de gelegenheid MDaemon Groupware Edition te presenteren als een zeer rendabel alternatief voor Exchange Server. Ons product is veel eenvoudiger te beheren en werkt uitstekend met betaalbare hardware en besturingssystemen.'

Datum: 13 maart 2003
Tijd: 15:00 - 16:00
Lokatie: Sheraton Hotel op Schiphol
Aanwezigen Alt-N: Arvel Hathcock (CEO) en Jerry Donald (VP Sales & Marketing Alt-N)
Aanwezig Portland: George van Brugge (Algemeen Directeur)

Inschrijven is eenvoudig. Ga naar www.portland.nl/persbijeenkomst en u ontvangt per ommegaande een bevestiging en routebeschrijving. Wij zorgen voor gratis parkeren.

Heeft u vragen, schroom dan niet om te bellen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 079 3630063.

Met vriendelijke groet,
Portland Europe

George van Brugge