Gemeente Helmond


Uitreiking MKB-prijs

11 maart 2003

Wethouder T. Houthooft-Stockx mag op donderdag 13 maart uit handen van MKB-voorzitter de heer H. Boogers de eerste prijs in ontvangst nemen vanwege het behalen van de eerste prijs als bedrijfsvriendelijkste gemeente. Helmond heeft in december jl. deze prijs gewonnen maar de officiële overhandiging van de 'sculptuur' vindt a.s. donderdag plaats. Dit gebeurt om 13.30 uur, in 't Cour 4^e etage. Tevens wordt desgewenst een toelichting gegeven op het behalen van deze prijs. U bent van harte welkom.

De gemeenten zijn onderzocht op een groot aantal aspecten wat betreft bedrijfsvriendelijkheid. Naast schriftelijke enquêtes zijn er uitgebreide interviews gehouden met ondernemersverenigingen ter plaatse. Helmond scoorde erg goed; op de onderdelen starterbeleid, communicatie en organisatie zelfs een 10.

Eens in de twee jaar reikt het MKB Noord-Brabant in samenwerking met de Kamer van Koophandels in deze provincie deze prijs uit. Twee jaren geleden behaalde Helmond nog een 12e plaats van alle gemeenten in Noord-Brabant.

---