Ingezonden persbericht

Ervaren manager verantwoordelijk voor implementatie- en ontwikkelingsservices

QAD benoemt Paul van Halem tot Service Director Nederland

Schiphol-Rijk, 13 maart 2003 - QAD, leverancier van extended enterprise-oplossingen voor wereldwijd opererende productiebedrijven, heeft Paul van Halem benoemd tot Service Director Nederland. In deze functie is Van Halem verantwoordelijk voor de implementatie- en ontwikkelingsservices van QAD. Hij streeft ernaar het rendement van investeringen die door QAD-klanten zijn gedaan, te vergroten. Daarnaast zal hij QAD verder positioneren als leverancier van oplossingen voor industriële bedrijven. Van Halem geeft in zijn functie als Service Director Nederland leiding aan een team van 50 consultants en ontwikkelaars.

Van Halem heeft ruime internationale managementervaring. Voordat hij bij QAD in dienst kwam, werkte hij gedurende twee jaar als Service Sales Manager voor Siebel Systems in Australië. Daarvoor vervulde hij functies bij Deloitte Consulting in Duitsland en Australië.

"Klanten zijn niet langer geïnteresseerd in software op zich, maar in oplossingen. Belangrijke criteria daarbij zijn een snelle ROI, korte implementatietijd en lage Cost of Ownership", aldus Van Halem. "Eén van mijn speerpunten is dan ook het positioneren van de waarde-toevoegende QAD-producten en -diensten. Daarnaast houd ik me bezig met het verbeteren en verder uitbouwen van de relatie met bestaande en nieuwe klanten. Hiervoor werken we nauw samen binnen de QAD Global Services-organisatie."

Een foto van Paul van Halem is verkrijgbaar via Lammers van Toorenburg Benelux PR, telefoon 030-656 5070, e-mail marenthe@lvtpr.nl.

QAD
QAD levert waarde-toevoegende extended enterprise-oplossingen waarmee internationale ondernemingen hun uiteenlopende bedrijfsprocessen kunnen synchroniseren en hun marktpenetratie kunnen vergroten. Black&Decker, Coca-Cola, Ford, Gillette, Ingersoll-Rand, Philips en Unilever zijn slechts enkele van de ruim 5.400 bedrijven, verspreid over meer dan 80 landen, die gebruikmaken van QAD-producten. Leverbaar in 26 talen, ondersteunen de QAD-oplossingen de bedrijfsprocessen van industriële ondernemingen in de sectoren automotive, consumentengoederen, elektronica, levensmiddelen en dranken, en industriële en medische apparatuur. Meer informatie is te vinden op internet: www.qad.com



Ingezonden persbericht