SNS Reaal Groep

CVB Bank herhaalt succesvolle actie CVB RendementSpaarRekening

13 maart 2003

Wegens het grote aantal deelnemers aan de actie CVB RendementSpaarRekening in maart 2002, herhaalt CVB Bank deze actie van 17 maart tot en met 11 april 2003. De rekening kan geopend worden via de ruim 300 CVB intermediairs en biedt minimaal 17,5% en maximaal 70% rente na zeven jaar.

Veilig sparen en toch profiteren van stijgingen op de beurs De CVB RendementSpaarRekening 2 combineert de veiligheid van sparen met de grote groeikansen van beleggen, echter zonder beleggingsrisico's voor de klant. Het product heeft een looptijd van zeven jaar; de hoogte van de rente is gekoppeld aan de ontwikkeling van de Dow Jones Euro Stoxx 50sm Index. De rente kan oplopen tot een maximum van 10% per jaar (ofwel maximaal 70% na zeven jaar), terwijl het resultaat na zeven jaar gegarandeerd nooit lager uitvalt dan 17,5%. De CVB RendementSpaarRekening 2 kan daarmee tweemaal zoveel opleveren als een gewone spaarrekening.

CVB Bank speelt met de CVB RendementSpaarRekening 2 in op de behoefte van de klant aan een veilig product (100% inleggarantie) met de kenmerken van sparen (minimale rentegarantie), maar uiteraard met de kans op een hoog rendement. CVB Bank biedt de klant met dit product de gelegenheid om de komende jaren mee te liften op een (eventueel) herstel van de beurs.

CVB Bank is dé intermediairbank van Nederland en daardoor de ideale partner voor tussenpersonen die hun klant een volledig financieel dienstenpakket willen bieden. Door de samenwerking met CVB Bank breiden assurantiekantoren hun bestaande dienstenpakket uit met het assortiment bancaire diensten van CVB Bank. CVB Bank op haar beurt bouwt zo verder aan haar landelijke dekking.

Verspreid over Nederland werkt CVB Bank nu reeds samen met een groeiend netwerk van ruim 300 onafhankelijke en professionele intermediairs. CVB Bank is gevestigd in 's-Hertogenbosch.
---