Dienstenbond CNV

Veronica blijft! (als jij dat wilt!)
13-03-2003

De werknemers van Veronica zijn al tijden het spoor bijster. Zij worden geconfronteerd met een onderzichtige bestuursstructuur en een interim-directie terwijl er tegelijkertijd belangrijke beslissingen worden genomen. De werknemers maken zich echter grote zorgen over de onderbouwing van de te nemen besluiten en de toekomst van Veronica op korte termijn. Het is de wens van de werknemers te werken in een gezond multi-mediaal bedrijf. De basis daarvan moet dan wel duidelijk zijn!

De werknemers hebben deze week besloten de onzekerheid niet langer voor lief te nemen en zelf de mouwen op te stropen. De tergende onzekerheid over hun positie moet eens afgelopen zijn, de maat is vol! Zij willen nu inzage in hoe hun bedrijf er voor staat en willen het vertrouwen dat er besluiten worden genomen die goed gefundeerd zijn.

Om deze redenen hebben de leden van de CNV Dienstenbond van de directie in een ultimatum het volgende geeist:

1. Op zo kort mogelijke termijn de toezegging dat de directie akkoord gaat met een onderzoek naar de financiële onderbouwing van alle activiteiten. Dit onderzoek zal, in opdracht van Veronica, worden gedaan door een door partijen aan te wijzen onafhankelijke en ter zake kundige derde.

2. Een opschorting van alle definitieve besluitvorming over alle activiteiten, totdat duidelijk is dat deze activiteiten de continuïteit van het bedrijf niet in gevaar brengen.

De leden van de CNV Dienstenbond nemen aan dat de directie aan deze eisen tegemoet zal komen. De eisen zijn enkel geformuleerd om de toekomst van Veronica veilig te stellen. Op vrijdag 24.00 uur verloopt het ultimatum.

De leden van de CNV Dienstenbond wil dat ALLE ONDERDELEN van Veronica
-TV, radio, digitaal en magazine- een gezonde toekomst tegemoet gaan.
Veronica blijft! (als jij dat wilt!).

Vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bestuurders Steffe Bak, tel: 06-20471892 en Martijn Donker, tel: 0620471879.