Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 13-03-2003
Persberichten donderdagmiddag 13 maart 2003 Perspiket Ron Reinds 06-52528707 tm. 17-03-03/08.00 uur

Autoinbraak

NORG Werd er afgelopen nacht ingebroken in een aan de Batinge geparkeerde personenauto. Door het slot van een portier te vernielen werd de auto geopend en werd het frontje van de auto-radio weggenomen.

Vernielingen in tuinen

MEPPEL Werd er melding gemaakt van vernielingen aan meerdere tuinen in de Sluisgracht, Concordiastraat en Westeinde. De vernielingen zijn afgelopen weekend gepleegd. De politie heeft enig extra toezicht toegezegd.

Vernieling ruiten

EELDE Bij een school aan de Kooistukken zijn gisteravond/afgelopen nacht drie ruiten ingegooid. De directrice van de school deed aangifte.

Aanrijding letsel

HOOGEVEEN Vond er vanmiddag een aanrijding plaats tussen 2 autos op de kruising Zuidwoldigerweg/Bethesdastraat en de Jos van Aalderenlaan. Een 63-jarige man uit Gasselte reed over de Zuidwoldigerweg komende uit de richting van de A28. Ter hoogte van de afslag naar links met de Jos van Aalderenlaan wilde hij linksaf slaan. Op dat moment werd de man ingehaald door een 47-jarige man uit De Wijk. Een aanrijding was het gevolg. De 45-jarige echtgenote van de man uit De Wijk raakte hierbij gewond en werd met nekklachten overgebracht naar het Bethesdaziekenhuis.

RODEN - Inbraak keet

Afgelopen nacht is er ingebroken in een directiekeet aan de Vijfde Verloting. Door kozijnen en deuren te vernielen kwam men binnen. De buit bestond uit een machineontvanger.

Winkeldiefstal

EMMEN- Vanmiddag werd bij een kledingwinkel aan de Picassopassage een 62-jarige inwoonster van Coevorden betrapt bij het plegen van een winkeldiefstal. De vrouw stopte, nadat ze een blazer ter waarde van 124,95 gepast had, deze in een plastic tas en verliet de winkel zonder te betalen. Buiten werd ze door een oplettend personeelslid en een voorbijganger in de kraag gevat. Ze kreeg een snelrechtdagvaarding.