Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 13-03-2003 Persbericht district Den Bosch

VROUW RIJDT TEGEN GEVEL, Drunen

Een 76-jarige automobiliste uit Drunen is woensdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een 41-jarige Tilburgse automobilist reed over de Beethovenlaan, komende uit de richting van Duinweg in Drunen. Ter hoogte van de kruising met de Torenstraat wilde hij rechts afslaan toen hij plotseling de Drunense met hoge snelheid achter zich zag naderen. Hij voelde een harde klap en zag dat de vrouw hem aan de rechterachterzijde had geraakt. Vervolgens zag hij dat het voertuig van de vrouw tegen de gevel van een pand aan de Torenstraat tot stilstand was gekomen. Het slachtoffer is met een gebroken borstbeen opgenomen in het ziekenhuis.

FIETSTER RAAKT GEWOND, Rosmalen

Een 21-jarige fietster uit Rosmalen is woensdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een 19-jarige fietser uit Sint-Oedenrode. De vrouw reed over het fietspad aan de Burgemeester Mazairaclaan in Rosmalen in de richting van de Molenstraat. De 19-jarige fietser kwam haar tegemoet en ze botsten tegen elkaar. De Rosmalense liep gekneusde ribben op.

`GEBOEID` DOOR SCHOOL, Drunen

Een 16-jarige jongen uit Drunen meldde zich woensdag wel met een hele vreemde vraag op het politiebureau. Hij had van iemand op zijn school in Drunen handboeien gekregen en omgedaan. Die persoon gaf aan een sleuteltje te hebben, maar helaas het tegendeel bleek. De jongen moest toegeven dat de lessen op school hem erg `boeiden`, maar hij vroeg toch of de politie hem nu misschien kon bevrijden. Ook de politie beschikte niet over het juiste sleuteltje en toen moest de zaag er aan te pas komen. Enigszins geschrokken, maar in ieder geval bevrijd, kon de jongen het bureau weer verlaten.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, `s-Hertogenbosch

Een 30-jarige automobilist uit `s-Hertogenbosch viel bij een controle op de Zuid-Willemsvaart in zijn woonplaats door de mand. De man bleek te veel gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod en een boete van EUR 190.

AGENTEN BETRAPPEN WINKELDIEF, `s-Hertogenbosch

Een 32-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is donderdagochtend aangehouden op de Hinthamerstraat in `s-Hertogenbosch. Agenten zagen dat de man met een kledingstuk de winkel uit kwam rennen, met de beveiligingslabels er nog aan. Toen de verdachte de agenten zag, rende hij een andere winkel in en gooide daar het kleding stuk neer. De politie kon de man aanhouden. Hij werd met een proces-verbaal heengezonden.